Çok teşekkür ediyorum bomba soru geliyor :D
Daha önce ödemediğim 40$ ileri de bir güncelleme de karşıma çıkar mı borç olarak ? çok saçma oldu herhalde ama merak ettim kapıma falan gelirler bizim 40$'ın üstüne mi yattın sen diye :)
Daha önce ödemediğim 40$ ileri de bir güncelleme de karşıma çıkar mı borç olarak ? çok saçma oldu herhalde ama merak ettim kapıma falan gelirler bizim 40$'ın üstüne mi yattın sen diye :)
Hocam tam anlamadım ama o 40$ı 1 yıllık lisans aldığında sizden almıyor ve bu 1 yılın içerisinde güncellemeler ücretsiz belkide 140$ın 40ı bunun içindir :D siz sadece eğer güncelleme almak isterseniz 1 yılın sonunda para verirsiniz, buda sizin keyfinize kalmış yoksa illa uzatacaksın güncelleme muhabbetini demiyor size ben kendi adıma konuşayım şuan uzatmayı düşünmüyorum gerekte yok sistem taş gibi bu hali ile güncellemeden 2-3 yıl daha çok rahat gider belki daha fazla ben lisans alalı baya oluyor 1.1.3 sürümünde aldım hala 1.1.3 var güncelleme çıkmadı henüz vb kullananlar bunu kötü olarak değerlendirebilir ama bir türlü buglarını kapatamadılar vbnin yada ben bi vb düşmanı olarak böyle diyo olabilirim orası sana kalmış :D