ben oyun oyna kelimesinde ilerlemek istiyorum birkaç kelimede 4. ve 2. sıralardayım şimdide oyun oynada ilk sayfa hedefim, ama şu seo analizini yaptığımda bana biraz saçma geldi 73 puan veriyor. sadece 4 hata var bazılarının 5 hata 90 puan ilginç. Sitede ne gibi bir sorun olabilir ki puanı düşük.
Oradaki seo puanı başka, kelimede yükselmek çok başka bir olay. Oradaki analiz, sizin yeni nesile ne kadar ayak uydurduğunuzla ilgili kıstaslara bakar. Kelimede yükselmek ise çok başka bir olay. Ve nedeni, ne kodlamandır nede pr değerin. (Hürrem gibi olacak ama) Zira, ( :) ) öyle olsaydı pr 1 1. pr 4 2. olmazdı. Oyunoyna kelimesinde yükselmek için,
Öncelikle, site içi post ayrıntısında bu kelimelere ana domaininize link verin.
Oyun ve oyna kelimelerinin bulabildiğiniz tüm yabancı dillerdeki karşılığınızı sitenizde bulundurun. Link aldığınız yerler bu içeriklere sahip olsun.
Anasayfa footer kısmında ya sonuna nokta koyun ya ilk harfleri büyük yapın. Tam bir cümle olarak tanır sizi google ve her ayrı kelimede link olduğundan spam sayar yada yok sayar.
Ziyaretçisini oturtmuş bir web sitesini geçmeniz zor olacaktır. Sektörünüzdeki sitelerin amacı oyun oynatmak. Bu yüzden gelen kişi dakikalarca sitede kalıyor. Dolayısı ile rakip site zaten hemen çıkma oranını düşürmüş, siz onun 5 katı ziyaretçi çekseniz de direkt geçemezsiniz. Asıl önemli olan sayfada ne kadar kaldığı. Bunlarıda dikkate alırsan 1.lik senindir.