istedikleri kadar zorlasınalr daha saçması olamazdı!
annem öğretmen okulunun olduğu mahallede ailelerin durumu belli bazıları ise çok ilgisiz o kadar ilgisizki çocuk 2 ay boyunca yıkanmamış üniforma ile geliyor.
ne olacak şimdi?o adam sivil kıyafet giyince daha mı temiz olacak ki sivil kıyafet giyebilecek mi?sizlerde kaç defa görmüşsünüzdür yazın okul kıyafeti ile tarlada çalışan çocukları bir kıyafet parası daha vermemek için üniforma ile çalışıyorlar o adam her seneyi bir üniforma ile geçirebilirken şimdi bütün yıl tek bir çeşit kıyafet mi giyecek okulunda?
zaten gün geçtikçe "AŞIRI DERECEDE" tüketim toplumuna dönüyoruz çocuklarımız biraz daha tüketim odaklı olsun üretimi iyice bıraksınlar bu da ileride karşılacağımız şey.

bakın wmaracı olsun diğer wm forumları olsun ben üniversite öğrencisiyim buralarda benim gibi öğrenci arkadaşlar var lisede hatta ilköğretimde okuyup birşey yapan başaran yada başarmaya çalışan "ÜRETKEN" arkadaşlar var.bu camia da en çok bunu seviyorum.zaten bu konunun günlerdir tartışılması ve pek insanın benzer bakış açısına sahip olmasının temel sebebi de bu.bizler birşeyler üretmekten yanayız ve saf tüketimciliğe karşıyız.ama ülkemiz bunun tersine doğru hızla ilerliyor.şimdi bir ivme verilmiş oldu sadece.

bu yazımda biraz hoşuma gidince bloguma koydum.herneyse umarız ülkemiz gelişmeye ve üretken olmaya devam eder.ülkece güçlenir ve refah seviyemizi artırırız inş.iyi forumlar