-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yusuf KISA adlı üyeden alıntı
Arras var yusufkisa.com 'da kurulu. Ücretli istersen trendblog var üstte reklamıda dönüyor kullanan arkadaşlarım var memnunlar.
Katılıyorum Arras tema çok iyi :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Benzersiz tasarım mantığına sonuna kadar katılıyorum. Ücretli olarak da MB Kişisel Blog teması çok hoşuma gidiyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam seo hocası v2 teması kullanıyorum seo analizde W3 Doğrulama
Sitenizde 24 adet HTML hatası ve 4 adet CSS 2 hatası bulunmaktadır. Detay
W3 hatalarınız
CSS 2 hatalarınız
hatası veriyor temayıda buradan indirdim.
WebtirGit
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SEO'lu tema diye birşey olmaz zaten.
Bunu diyen her kimse de SEO ile alakası yoktur zaten.
Birçok ücretsiz tema var.
Önemli olan hatasız, temiz ve kolay kod yapısına sahip tema kullanmak.
Benzersizlik veya az kullanılmış bir tema bulursanız, o da sizin için yararlı olacaktır.
Dilediğini seç; All in SEO ve haritayı ekle geç.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Tavsiye etmem sitemin birisini Seo hocasi temasını kurdum bir sürü link çıkışı var baktım Footerde seohocası linklerinden ikisini sildim siliş o siliş tema gitti neyse nede Wordpress'i mi de bozdu linklerini silince ne biçim tema anlamadım sonra arkadaş düzeltti temayı da sildim attım... SeoHocasi tema ile link kasıyor ama Google ikinci sıraya bile düşüyor :) sorsanız 1. sıradadır ....
(Tek link dışında bir çok link ve reklam yayınlama zorunluluğu olan her temadan uzak durunuz derim.... )
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ha ha ha :) seo uyumlu temayı bilmem de, kodlama oluyor. Dolayısıyla da bu temaya yansıyor. Bilmeyenler az araştırma yapsın. En basitinden divlerin isimlendirilişi bile etki edebiliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yusuf KISA adlı üyeden alıntı
Arras var yusufkisa.com 'da kurulu. Ücretli istersen trendblog var üstte reklamıda dönüyor kullanan arkadaşlarım var memnunlar.
Hocam arrası bende kullanıyorum ama w3 hataları var ondada :D
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bakın abiler, kardeşler bende bir sitemde SEOHOCASI temasını kullanıyorum o sitem inanın harika gidiyor konu başlıkları Google üzerinde başlarda yer alıyor. Birde adam temayı çıkarmış zorla kurun diye bir şeyde söylememiş. Şimdi geçip burada böylesine ücretsiz sunum yapan insanları eleştiri yağmuruna maruz tutarsanız emin olun siz Türk web tasarımcılarından bir şey beklemeyin derim.
Ben eğer ki bu yorumunuzu tema yapımcısı olarak görseydim hiç bir şeyi bu alem hak etmez der çekerdim ücretsiz paylaşım üzerinden elimi. Bence böylesine sunum yapanlara destek durun ki onlarda her geçen gün ilk günkü azimlilikleriyle sizlere iş çıkarsın. Zaten çoğu Türkçe WP teması yapanlarda uçuk fiyatlara tema satıyorlar.
Düşünsenize bugün sitelerimizin çoğunda ücretsiz yabancıların temasını kullanıyoruz. Çünkü bizim Türkler paylaşımdan ziyade ticari kazanç amacı içerisinde. Bu yüzden para talebinde bulunmadan paylaşım yapanlarada saygı duymak gerek. Bilmem kendimi nasıl ifade ettim ama sadece düşüncelerimi sizinle paylaştım.
SEO teması diye bir şey yok! Diyenlerde, unutmasınlar kendi sitelerinin temalarını değiştiklerinde en başa tanıtım kelimesi olarak "SEO uyumlu temamla karşınızdayım" demesini biliyorlar. ;) Hadi eyvallah benden bu kadar anlayana zurna tadında...
1 kişi bu mesajı beğendi.
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Seohocasi teması seo katkısını sadece seohocasi.com'a sağlar :D ben 6 ay kullanmdım normal tema ile hiç farkı yok seohocası backlink aldı okadar
2 kişi bu mesajı beğendi.