Bakın abiler, kardeşler bende bir sitemde SEOHOCASI temasını kullanıyorum o sitem inanın harika gidiyor konu başlıkları Google üzerinde başlarda yer alıyor. Birde adam temayı çıkarmış zorla kurun diye bir şeyde söylememiş. Şimdi geçip burada böylesine ücretsiz sunum yapan insanları eleştiri yağmuruna maruz tutarsanız emin olun siz Türk web tasarımcılarından bir şey beklemeyin derim.

Ben eğer ki bu yorumunuzu tema yapımcısı olarak görseydim hiç bir şeyi bu alem hak etmez der çekerdim ücretsiz paylaşım üzerinden elimi. Bence böylesine sunum yapanlara destek durun ki onlarda her geçen gün ilk günkü azimlilikleriyle sizlere iş çıkarsın. Zaten çoğu Türkçe WP teması yapanlarda uçuk fiyatlara tema satıyorlar.

Düşünsenize bugün sitelerimizin çoğunda ücretsiz yabancıların temasını kullanıyoruz. Çünkü bizim Türkler paylaşımdan ziyade ticari kazanç amacı içerisinde. Bu yüzden para talebinde bulunmadan paylaşım yapanlarada saygı duymak gerek. Bilmem kendimi nasıl ifade ettim ama sadece düşüncelerimi sizinle paylaştım.

SEO teması diye bir şey yok! Diyenlerde, unutmasınlar kendi sitelerinin temalarını değiştiklerinde en başa tanıtım kelimesi olarak "SEO uyumlu temamla karşınızdayım" demesini biliyorlar. ;) Hadi eyvallah benden bu kadar anlayana zurna tadında...