lostyazilim

Deaktif edilen Php Mail Fonksiyonu

4 Mesajlar 1.730 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Merhabalar,

Bir paylaşımlı hosting kullanıcısı olarak sitelerimdeki iletişim formlarından hiçbirinden bir dönüt olmaması üzerine deneme yaptığımda, Kullanıcı kayıtları, İletişim formları gibi döngülerde kullanılan php mail fonksiyonunun sunucum tarafından pasif hale getirildiğini öğrendim.

Şimdi şunu sormak istiyorum, toplamda 28 adet sitem var ve neredeyse 20'sine yakın üyelik sistemi, iletişim formu kullanmaktayım.

Her bir sitem için ayrı ayrı SMTP ayarları yapıp sadece belirli form tarzlarını mı kullanabileceğim?

Hostumla görüştümde bunun güvenlik açısından engellendiğini ve saçma bir şekilde kendilerinin blog yazılarında yazmış oldukları Wordpress için 2 eklenti yükleyip kullanın ibaresi ile saçma bir çözüm ürettiği formlara mı tamah edeceğim??

Bu konuda cidden yardıma ihtiyacım var, çünkü hazır veya elle kodlanmış her bir sistem için kullanılacak olan formun optimize edilmesi hem görsellik açısından, hem de kullanılabilirlik açısından oldukça vasat bir uygulamadır.

Lütfen bu konuda yardımınızı esirgemeyin, fikirlerinizi belirtin, herhangi bir üyelik veya iletişim maili alamıyorum formlar üzerinden.

Teşekkür ederim,
Cenk

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
reklam

VolkanAkpinar VolkanAkpinar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Güvenlik Vard. Şefi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 45 / 68
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam o sorunu ben şöyle giderdim örnek sayfa jotformeu.com 'dan kendinize form oluşturun bütün mail sistemlerinde sorunsuz çalışıyor kendi sitenizin mail sistemindede.

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

mysayfam adlı üyeden alıntı

Hocam o sorunu ben şöyle giderdim örnek sayfa jotformeu.com 'dan kendinize form oluşturun bütün mail sistemlerinde sorunsuz çalışıyor kendi sitenizin mail sistemindede.

Hocam iletişim formunu bir şekilde çözebiliriz haklısınız ama üyelik sistemlerindeki mail gönderimleri de şu anda sıkıntı içerisinde, bunu nasıl çözücem bilmiyorum :confused:

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

VolkanAkpinar VolkanAkpinar Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Güvenlik Vard. Şefi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 467
  • Beğeniler 45 / 68
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Hocam iletişim formunu bir şekilde çözebiliriz haklısınız ama üyelik sistemlerindeki mail gönderimleri de şu anda sıkıntı içerisinde, bunu nasıl çözücem bilmiyorum :confused:

Onun için hosting sağlayıcım için görüşmüştüm, gerekli işlemleri yapmışlardı ama firmadan firmaya değişir sanırım onun için malesef bir bilgim yok hocam

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al