Alışılagelen blog tasarımlarının dışında bir çizgi yaratmışsınız. Ben beğendim başarılar diliyorum. Aynı zamanda bir şey gözüme çarptı bloglarına bu tasarımı yükleyen kişiler de sol tarafdaki menü arkası siyah rengi değiştirip değişik renkler, patern'ler kullanabilirler. Daha farklı ve özel bir tasarım olur birnevi.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. Elimden geldiğince farklı bir şey yapmaya çalışıyorum. Artık ne kadar başarabiliyorsam.. :) Söylediğiniz şey benimde aklıma geldi aslında. Tema entegre edildikten sonra bir admin paneli düşündüm ve oradan kolaylıkla arka plana müdale edilebilir. Bakalım tasarım o aşamaya geldiği zaman bunu değerlendirmek istiyorum bende :)
Tasarım genel olarak başarılı ve şık olmuş, belki yan (sol'daki) menü biraz düzenlenebilir renk olarak onun haricinde güzel olmuş :) CSS dökebilcek arkadaş pek bulunmuyor, çünkü teferruatlı bir iş.Ama CSS dökülüp WP yapıldığında bir çok kişi kullanacaktır.
Sadece bir tasarım olması açısından sidebara da ekleme yapmadan klasik şekilde yapmaya çalıştım. Fakat dediğiniz gibi belki birazcık düzenlenebilir, geliştirilebilir. Dökümü yapılırsa eğer entegre sırasında biraz daha geliştirebiliriz sanırım.
Font hastasıyımdır bu yüzden değişik bir font daha hoş durabilir akabinde daha kurumsal.
Font konusunda önerinizi dikkate alacağım. Teşekkürler :)