birader...blogger on numara..wordpress kullandım ama bloggerda aldıgım parayı ve tadı wordpresste almadım. wordpress çok güzerl bir sistem.onda hem fikiriz. ama blogger google'ın destegi ve altyapısı..
ben şahsen günlük 10 dolar kazanıyorum.daha fazla da kazananilirim ama kasmıyorum kendimi günlük yazarsam 3 konu çogu zaman onuda girmiyorum ama kazanıyorum..
ayrıca blogger'daki indexlenmeyi hiçbir sistemde bulamazsın...webmaster tool'sa bile eklemene gerek yok. açtınmı blogu, anında toolsa ekleniyor..eklenti host falan kullanmaya gerek yok..

Ek Olarak:

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

Merhaba arkadaşlar uzun süredir bloggerdeyim.. blogger'i seviyorum ama etiketlerin indexlenmemesi beni hep cıldırtmıştır... şimdi bana göre önemli güzel gelir getirecegine inandıgım bi site açmayı planladım gerçi site bloggerde acık domaini ile beraber 20 hiti var hiç konu girmedigim halde.. hosting aldım oraya taşımayı düşünüyorum ama wpye geçişi ararken wp'den bloggere geçenleri gördüm felan kafam karıştı... acaba wpye geçmelimiyim ? eklentileri felan daha güzel index sayım dahada cok olacak diye düsünüyorum... ciddi bi site olacak wpde bloggerde olması bana ne kazandırır ne kaybettirir yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

birde wp'de konu içine reklam konuluyormu yoksa manuelmi yapcam :S

eklentisi var...işte blogger'ın tek eksikiliği ya en üste ya en altta koyabiliyorsun konu içerisinde konunun ortasına koyamıyorsun..ortaya manuel koyabiliyorsun

bugün akşam eklediğim konuya tıklamalara bakarmısın:)