-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Daha önce normalse ve birden bire bu durum yaşandıysa sakın normalden farklı birşey yapma. Düzelene kadar bekle. Yoksa işleri daha berbat edebilirsin.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
ferahi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
gerçekten yazık.Seo yu wmaracının seo testine bakarak ölçüyorsunuz.Yazık.O testte olan unsurlar 2.lui den kalma google ın dikkate almadığı unsurlar.Bazen düşünüyorum seo yayılıyor bizim ekmek yememiz zorlaşacak diye.Ama görüyorum bunun olması için uzun yıllar lazım.:)
bu arada kardeşim siten filtredeyse sana google ın webmaster araçlarını kullanmanı öneririm.Filtreden çıktıktan sonrada sitene bol içerik ve alt sayfa backlink çalışması yap.Sosyal ağlarda aktif ol.Birkaç teknik daha uygula biraz süreli istikrar sonucu hit gelir.
Winman
Guzelbilgi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
bende hit arttırma yollarını paylaştınız sandım. konu başlığı biraz daha açıklayıcı olmalı
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilinen bazı dizi siteleri, "dizi izlemek isteyen" kişilerin büyük çoğunluğunu çekiyor zaten.
Çok fazla tanık oldum dizi izlemek isteyen bir kişi google'a dizi adından önce "dizimag" yazıp giriyor. Bu yüzden "dizi izle" gibi kelimelere ağırlık veren siteler hit kaybediyor.
Bu yüzden sabırla beklemelisiniz. Sitenizin biraz tanınmaya ihtiyacı var. Bu yüzden olabildiğince farklı ve ilgi çekici bir site hazırlamaya özen gösterin ve sabırla içerik eklemeye devam edin.
Şahsen dizi izleyeceksem ben de Google ile uğraşmıyorum. Doğrudan yukarıda bahsettiğim siteye ya da diğer bir iki tane daha site var onlara giriyorum.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Arkadaşa detaylı bilgilendirme PM si yollanmıştır...
Sağlıcakla...