lostyazilim
tr.link

Dolandırıcı Nasıl İfşa Edilir

15 Mesajlar 4.251 Okunma
lstbozum
tr.link

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Şimdi paranoya zamanı! Güzel video, eline sağlık arkadaşın. Ama viral nitelikte kandırmaca bir video olmadığını nereden biliyoruz? Bunları düşünmek, biraz şüpheli bakmak lazım gelir diyorum. İnternet ortamındayız, youtube üzerinden para kazanmak için binlerce yola başvuran insan var. Arkadaşa bireysel bir sözüm yok, ama bu tarz videolar her zaman gerçeği yansıtmayabiliyor ;)

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
wmaraci
reklam

nasozby nasozby WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek BilMüh
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad N** Ö**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 5 / 78
  • Ticaret 12, (%100)
İlla sıradışı olmaya çalışmanın alemi yok. Bu tarz olayların yaşandığı da bir gerçek. Ha dediğiniz gibi belki viraldir ancak öyle olsa bile insanları bir kez daha düşünmeye sevkedebilir. Dolayısıyla mutualist bir durum ortaya çıkıyor. Sorun yok yani :)

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)
Hocam bir dönem gittigidiyor'da sevgili kavgası diye milyonlara duyuru oldu video eşliğinde, böyle bir ülkede yaşıyoruz, hoş o da yurtdışından alıntıydı, fikir orjinal diye giydirildi ama olsun işe yaradı, viral :p

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

Hepgel Hepgel bilgisayar elektrik elektronik Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Bilgisayar Elektrik Elektronik
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** T**
  • Mesajlar 471
  • Beğeniler 80 / 65
  • Ticaret 6, (%100)
Selam vaybe neler var neler yazık o parayı ne zorluklarla çalışıp alan insanlara böyle insanların hiç vijdanları sızlamıyor sanırım Allah Tokat'ı atar elbet bir gün bu arada konuyu forum'umda yayınlıcam izninizle güzel konu gerçektenTeşekkürler Paylaşım için kardeşim :)

Selamlar
wmaraci
wmaraci

nasozby nasozby WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek BilMüh
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad N** Ö**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 5 / 78
  • Ticaret 12, (%100)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Hocam bir dönem gittigidiyor'da sevgili kavgası diye milyonlara duyuru oldu video eşliğinde, böyle bir ülkede yaşıyoruz, hoş o da yurtdışından alıntıydı, fikir orjinal diye giydirildi ama olsun işe yaradı, viral :p

Yalnız burada sahibinden için bu tarz GeT'siz ilanlara müsade ettiği için bir kötüleme var aslında. Dolayısıyla ben pek ihtimal vermiyorum.

Hepgel adlı üyeden alıntı

Selam vaybe neler var neler yazık o parayı ne zorluklarla çalışıp alan insanlara böyle insanların hiç vijdanları sızlamıyor sanırım Allah Tokat'ı atar elbet bir gün bu arada konuyu forum'umda yayınlıcam izninizle güzel konu gerçektenTeşekkürler Paylaşım için kardeşim :)

İzinlik bir durum yok hocam, ben sadece aracı olarak paylaştım. Gönlünüzce paylaşın yani :)

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al