BiqBanq adlı üyeden alıntı

önce log ne onu öğrenin cidden coğu kişi log ne bilmez ama logcu der argo laflar eder bunu bircok forumda gördüm neymiş log tutuyormuş domainleri kendileri alıp milleti mağdur bırakıyorlarmış ya arkadaşlar cidden whois sitesinde gidip domain sorguluyorsanız sorun onlarda değil sizdedir saçmalamayın milletin günahına girmeyin burda

aynen madem öyle madem rahatsız oluyorsunuz kendi whois sorgu scriptinizi kullanın nette bozuk bi script bulup saatlerce uğraşıp 40 uzantının sorgusunu yapabileceğim bi duruma getirdim.ha kullanıyor muyum hayır fazla da kullanmıyorum açıkçası çünkü bu sistem daha çok işime geliyor asıl anonymous logları paylaşırsa sıkıntı benim dün aradığım ve boşta gördüğüm 3 karaterli .org domaini almak isteyen pek çok kişi olacağına eminim ben ne yapacağım peki o sırada?şimdi suç whois.com.tr'nin mi anonymous'un mu?

dipnot: anonymous'un abarttığını ve amacından şaşmaya başladığını düşünüyorum eskiden her hareketlerini tebrik ederdik şimdi elimizi kolumuzu kesmeye başladılar.