Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bu projeyi defalarca gerçekleştirmek üzere adımlar attım, gerçekten bu iş çok zahmetli.
Neden derseniz ;
Müşteriler aldıgı ürünlerden memnun kalamayabilir. + Müşteriler her hatalı ürün için rahatsız edecekler ki ekibiniz mutlaka olmalı 7/24 destek şart. + Sanal pos mutlaka gerekli. XML entegrasyon vb. gibi işlemler çok zahmetlidir. Bir firma ile çalışmak ilk başlangıç için yararlı olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bence proticaretten vaz geçmeyin ASP olması eksi degil bence bütün büyük ve güvenlik sorunları olmayan siteler ASP ile kodlanmıştır
Proticarette tamamen ücretsizdir her hangi bir ücret talep etmiyorlar yanlız bazı eklentilerini parayla satıyorlar..
işleriniz iyi giderse pro ticarete bir mail attığınızda ücretli sürüme cok rahat şekilde ve stabil şekilde gecebilirsiniz urunlerınızı tekrar eklemenızde gerekmez boylece her hangi bir sorun yaşamazsınız
ben su an kullanıyorum ucretsiz versiyonunu ve gercekten memnunun OpenCart ve diiğerleri bir kullanıcı olarak bana güven vermediği için site sahibi olarakda onları kullanmıyorum işin acıkcası
yani ben OpenCartla yapılan bir sitede kredi kartımla alış veriş yapmam ( tabi benim görüşüm )
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ozaman bize bol kazançlar dilemek düşer bende cok iyi değilimdir ama yaklaşık 2-3 yıldır araştırıyor ve bakıyorum versiyonlarına eğer bir sıkıntınız olursa elimden gelen yardımı yaparım tabi her sorunu cozerim diyede bir iddam yok :)