Merhaba WM Aracı Üyeleri,

Bildiğiniz üzere 3 ay önce WM Aracı premium üyeliği yayına aldık. Premium üyelik ile Türkiye'de hiçbir servisin sunmadığı araçları kullanıma açıp yine hiç bir forumun sunmadığı ayrıcalıkları WM Aracı kullanıcılarına sunduk.

Premium üyelik ile asıl amaçladığımız WM Aracı'nın sürekli artan giderlerini karşılayabilmek ve siz WM Aracı kullanıcılarına daha fazla ve daha kaliteli araçlar sunmak oldu.

Premium üyeliği yayına aldığımız günden bu yana 100'e yakın premium üyelik alındı. Premium üyelik alıp WM Aracına destek olan tüm kullanıcılarımıza öncelikle teşekkür ederiz.

Bununla birlikte daha fazla kişiye ulaşmak, WM Aracı premium üyelik ayrıcalıklarını ve araçlarını daha iyi gösterebilmek adına isteyen tüm premium üyeliği olmayan kullanıcılarımıza 1 haftalık gümüş üyelik hediye edeceğiz. Hediye gümüş üyelik isteyen kullanıcılarımız konu altından belirterek hediye premium hesaplarını alabilirler.

Ayrıca WM Aracı premium üyelik ile daha ne gibi araç ve özelliklerin wmaracına getirilmesini isterseniz konu altından belirtebilir, öneri ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

WM Aracı premium üyelik almak ve premium üyelik hakkında daha detaylı bilgi için:
>> http://wmaraci.com/premium