Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
.ca isimi türkiyede iyi yerlere gelebilir. fakat kanada'da türkiye'deki .tr gibi anlamsız
bsakizli
Bilgisayar Programcısı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yönetim Bilişim Sistemleri Uzm
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Evet aslında bazı adreslere her domain uyum sağlayabiliyor. Örnek istanbulluyuz.biz akadaşın sitesi
kadin.ca vb. siteler gibi bir çok domain uyum sağlar ama halk arasında bu domainleri bilenler neredeyse %2 bilemedin %5 olsun bizim halkımız alışmış artık (.com) veya (.com.tr) olacak birde taki eğer web siteniz sadece web masterları ilgilendiriyorsa gayet güzel bir seçimdir. .ca .co .pro .us .biz gibi domainler ama türkiyede pek tercih edilmeyen domainlerdir bunlar sebebi ise çoğu domain uzantısının halkın bilmemesi ve bunu ne yazıkki arac cubuğuna yazamamasıdır :)
Sana domain önerim ise çok ilgi çekici olacaktır. Tavsiyem bir uzay haritası al önüne uzaydaki yıldız isimlerine bak çok güzel isimler mevcut kulağa hoş gelen unutulmayan isimler ben bir ara Ofikus diye isim bulmuştum en azından birisi sorduğunda uzaydaki bir yıldızın ismi dersin. ;) Kolay gelsin dostum kusura bakma akıl vermek için yazmadım kendim düşüncem bu biraz uzun oldu ama :D