birader...ben sertifikalı biri olarak diye bir mesaj atmadım.
Uzmanlığı babadan oğla almıyoruz değil mi, birileri bu ünvanı bize verdiğine göre sertifika gerekiyor bunun için. :)
Kimseyi de sanki kendi canım istemişçesine google'ın verdiği 3-5 kuruşuna da kastım yok. ekmeğine ortak olacak değilim.evet eminim ve emindim...burdan kaçbaba yiğidin remium hesabı var ve kaç kişi haberdar.ben hayatımda ilk defa premium bir hesaptan haberdar oldum.kaç yıldır google adsense forumlarında dolaşırım ilk defa premium bir hesap türünden haberdar oldum...şahsımı başkasını isteyerek yönlendirmekle suçlama.
Kimsenin rızkına göz diktiniz demedim zaten. Kendi yazdığınız cümlelerin başında ve sonunda ayrı ayrı çekilişen sizsiniz. Herhangi birinin emeğine saygısızlık ettiniz de demedim. :) Burada kaç kişinin Adsense Premium Yayıncısı olduğu konusunda da bir açıklamada bulunmadım, veya soru yöneltmedim. :)
evet üzerinde yıllarca çalıştım ver sonuna kadar emindim... bunu bir tez konusu yapıp gerçekliğini bildiğim kadarıyla cevapladım.bireysel olarak bir Analiz uzmanı olabilirsiniz demişsiniz. evet...analiz uzmanıyım.analizini de sen koyuver.. ki sertifikalı uzmanım demediğime göre:D neyse... kimseye karşı bir art niyet beslemeden cevap verdim.ayrıca bu forumda programlama yapanda var tema kodlayanda...herkes tamam işim bitti dediğinde illaki eksik bişey kaldıgı zaman bu onun bişeyleri bilmediğine yada bilerek görmezlikten geldiği anlamını çıkarmaz..iyi forumlamalar.
Ben size neden cevap yazdınız demiyorum. Sadece neden yazdığınız cevaplarla insanları, emin ifadelerle, yanlış yönlendiriyorsunuz diyorum. Ona bakılırsa herkes SEO uzmanı, herkes reklam optimizatörü, herkesin bir yerde başkanlığı var. :)
Konu dağılmasın, sadece soruyu soran arkadaşa gerekli bilgiyi iletmek istedim. Açıktan yazmayı sevmiyorum bu tür konularda, ama kimi zaman gerekiyor. :rolleyes: