-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Sitem bi süre öncesine kadar ilk 300.000!e girmişti ve giderek de artıyordu. Fakat elimde olmayan aksaklıklar yüzünden ilgilenemedim ve bu artış terse döndü. Şu an sitem 3 milyon küsüre kadar geriledi ve giderek düşüyor. Yazılarımı artırmaya başladım fakat hala düşüyor. Özgün yazılara daha da önem vermeye çalışıyorum artık fakat yine bir değişiklik yok.
Sişzce ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim.
eqz0tk1
cankeskin.net Web Blogum
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alexa'nın içerikle fazla bir ilişkisi yok. Ziyaretçilerin sitede aktif kalma süresine bağlı değer verir. Tabii kide güncel tutmaya önem verin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tabi hit dususu olursa site geriler. Alexa ziyaretcilerin sitede kalma dolasma gibi kavramlarini ele alir hit cekebilecek konular ekleyin.
Skype ; eneskaya07
lodos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
güncel,özgün yazıların yanında bu yazılara facebook,Twitter sayfalarınız varsa hit gönderin. alexa verileriniz zamanla düzelir
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
backlink çalışması yaptıysanız kötü siteler sitenize zarar veriyor olabilir.Sanırım bir de google yine güncelleme yaptı.Biraz trafik ben de de yavaşladı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Benim alexa değeri sürekli azalıyordu (200K --> altına doğru ) geçenlerde bir baktım ani bir şekilde ivme yön değiştirdi şimdi en son indiği 140K'dan 149K'ya kadar geldi ve halen geriliyor.Muhtemelen ziyaretçilerimin sitede kalma süresi düştü ya da başka bir anormallikler oldu çözemediğim :S....
EK:Geçenlerde bir makale okudum Alexa tekil hite pek bakmıyormuş,daha çok ziyaretçilerin kalma süresi ve çoğul tıklanma sayısına... Zaten ziyaretçi mantıken siteden memnun olursa gözüne ilişen benzer yazılar,son konular gibi konulara da bakar siteden çıkmadan veya siteyi genel bir dolaşır haliyle kalite ölçütleri arasında çoğul tıklamanın olması doğal bir şey :)...
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Programlama/Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlink calismasi ne zaman yapildi genelde backlin calismasindan sonra sitede yukselme olur fakat ilerleyen zamanlarda backlink etkisini gosterir ve site dususu tekrar baslar suda var herkes backlink calismasi yaptigi icin herkese guven olmaz bu konuda
Skype ; eneskaya07