DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar harbiden başlıktaki gibi bakıyorum bitane blogspot sitesi aktif olarak kullanmıyorum bile 25-35 tekili varmış günlükk onlinewebstats'a bi girdim 1k üstü bişey şaşırdım baktım hep aynı ip ne oluyor demeye kalmadı bloggerden o blog kaldırıldı bloggeri kalkdırtmak bukadarmı basit? anlayamadım öyle bakıyorum suanda 2. sayfa 3. sırada oldugum bi kelimeden saniyede 10 defa felan girmiş... resim isteyen varsa koyabilirim kafam karıştı ip elimde ne yapabilirim ben bu işe akıl verecek olan
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster/Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bloggerdan anlamam en iyisi sağlam domain hosting almak..
Çözemedim olayı açıkcası :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Senin blog yasa dışı işlere karışmış olmasın. Senin haberin olmadan. Linkini filan bir yerlere eklemiş olmasınlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
muhtemelen otomatik hit gönderen biryerden hit alıyormuş blogun, bu durum fark edilip blog kapatılmıştır.İp elinde de olsa hiçbir şey yapamazsın blog gitti geçmiş olsun.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar ne ilginç yorumlar atmışınız ya bursadan bi ip adresi girmiş 2. sayfa 3. sırada oldugum bloguma otomatik girişe nasıl ayarladı ise girmiş... saldırmıs belkide anlayamadım sonuc olarak blogum kaldırıldı önemli bi blog degildi ama... şaşırdım açıkcası ... bukadar kolaymı bloggeri kaldırmak...
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam blogger kullanırken sürekli olarak aktif olan sitem aynı sizinki gibi sürekli aynı ipten giriliyordu yanlış hatırlamıyorsan belki wmaracındada konu açmıştım haralde neyse sonradan site çalınmıştı ama blogger kapatmamıştı sitemi sırf bu yüzden.
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
melankolia adlı üyeden alıntı
Hocam blogger kullanırken sürekli olarak aktif olan sitem aynı sizinki gibi sürekli aynı ipten giriliyordu yanlış hatırlamıyorsan belki wmaracındada konu açmıştım haralde neyse sonradan site çalınmıştı ama blogger kapatmamıştı sitemi sırf bu yüzden.
valla ben bugunki olayı anlamadım sürekli saldırıyla bukadar kolay kapanıyorsa blogger.. demekki cok basit bi sistemi varmış ... pc başında olmasam o istatisligi görmesem neden oldu diye düsünüp görecektim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
DeLi1SeY adlı üyeden alıntı
valla ben bugunki olayı anlamadım sürekli saldırıyla bukadar kolay kapanıyorsa blogger.. demekki cok basit bi sistemi varmış ... pc başında olmasam o istatisligi görmesem neden oldu diye düsünüp görecektim
Peki hocam googleden hiç mesaj gelmedimi mailinize şu yüzden kapatıldı diye.