lostyazilim
tr.link

Wordpress HayalOyun V2 Çıktı! Hiçbir Oyun Yazılımında Olmayan Özellikler + BOT

92 Mesajlar 15.162 Okunma
lstbozum
tr.link

fragmanvideo fragmanvideo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek Egitim
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Helal olsun, böyle temayı kimse bedava vermezdi..

wmaraci
reklam

Bilmece Bilmece WM Aracı Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 18 / 41
  • Ticaret 2, (%100)

PaTRoN adlı üyeden alıntı

Hocam botta sorun yoksa sadece bendemi var daha dün ( cuma günü ) çalışıyordu.

bot çalışıyor sorun yok, bi kontrol et host ayarlarını ve dosyalarını.

xman35 adlı üyeden alıntı

hOCAM ÖNCELİKLE EMEĞİNİZE SAĞLIK.iKİ SORUM OLACAK?
1.Bu scriptin ücretsiz nelph scriptine entegresi mümkün mü?Malum mevcut bir sitem de epey oyun var.Bu scripti monte edebilir miyim?
2-Kurulumu biraz anlatır mısınız?İşin acemileri için çok iyi olacak.

Nelph için tema uyarlamayı düşünüyorum, ama bu şu anda nelp olmaz tabi ki, nelp için ahmetozdemir@mail.com eklersen script hakkında bilgi almak isterim.

webilgili adlı üyeden alıntı

ben bunu çizgifilm sitesinde kullanacamda ben buna video nasıl ekleyecem biraz yardım edebilirmisiniz

yarın çizgi film uyarlaması yayınlarım, bi arkadaşa uyarlamıştık, dosyaları bulmam lazım.

eaglepaw adlı üyeden alıntı

oyun sitesi açasım geldi :D

açın mutlaka bekleriz :)

Coree adlı üyeden alıntı

Parayla satsan alırım o derece :D

para vermenize gerek yok, güle güle kullanın :)

fragmanvideo adlı üyeden alıntı

Helal olsun, böyle temayı kimse bedava vermezdi..

güle güle kullanın.

webilgili webilgili Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 478
  • Beğeniler 7 / 61
  • Ticaret 2, (%100)

Bilmece adlı üyeden alıntı

bot çalışıyor sorun yok, bi kontrol et host ayarlarını ve dosyalarını.

Nelph için tema uyarlamayı düşünüyorum, ama bu şu anda nelp olmaz tabi ki, nelp için ahmetozdemir@mail.com eklersen script hakkında bilgi almak isterim.

yarın çizgi film uyarlaması yayınlarım, bi arkadaşa uyarlamıştık, dosyaları bulmam lazım.

açın mutlaka bekleriz :)

para vermenize gerek yok, güle güle kullanın :)

güle güle kullanın.

valla süper olur dört gözle pm ni bekliyorum

Ek Olarak: kardeş hala beklemedeyim :)

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 18 / 41
  • Ticaret 2, (%100)

webilgili adlı üyeden alıntı

valla süper olur dört gözle pm ni bekliyorum

Ek Olarak: kardeş hala beklemedeyim :)

kardeşim bulamadım, sildim muhtemelen, yeniden hazırlar gönderirim, ancak şu anda göndermem güncelleme hazırlıyorum, önümüzdeki hafta gönderebilirim.

wmaraci
wmaraci

cngzhnyldz cngzhnyldz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 245 / 126
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam konuyu okumaya başlarken acaba ne kadardır dedim. Ücretsiz olmasına çok şaşırdım, gerçekten tebrik ederim. Bu süper özellikleri ücretsiz yayınlamak büyük bir şey, ücretli olsaydı büyük para kazanırdınız, tekrar tebrikler :)

Forumoloji Forumoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 84
  • Beğeniler 25 / 26
  • Ticaret 0, (%0)
Helal Olsun! Hem de bedava .

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Biraz önce konuyu gördüğümde bir baktım ki siz temalardan resimler koymuşsunuz, uzun uzun açıklamışsınız, altına da link vermişsiniz. "War€z paylaşımın da bu kadar özenileni olur mu" demeye kalmadı fark ettim ki, harbi harbi ücretsiz.

Acayip bir tema, ayrı bir script adeta. Pek işime yaramayacak gibi ancak tabii ki indiriyorum hemen :) Emeğiniz için çok çok teşekkürler.

Adcash Adcash Advertising Network Kullanıcı
  • Üyelik 07.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Reklam
  • Mesajlar 17
  • Beğeniler 2 / 13
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba,

Yanlış anlamayın ama bir şey daha soracam :
Gördümkü Botunuz ioncube tarafından encrypt edilmiş. Bunu anlayabilirim çünkü insan bot yapmak için zaman harcar ve başkaları tarafından kullanılmasını istemez.

Fakat functions.php'nin ve bazı başka dosyaların encrypt olmasını anlamıyorum...
Yabancı forumlarda gezinince, ve bunu araştırınca, genelde hep aynı cevap geliyor : Wordpress'de encrypt olan kodlar GENELDE backdoor açmak ve SQL inject'leri kolaylaştırmak için yapılıyor deniliyor.

Başka bir şekilde, eğer bir siteyi ele almak istenilirse/reklamları değiştirip kendi kodlarınızı koymak isterseniz/link eklemek isterseniz/vs vs... bunun en kolay yolu "bedava bir tema verirsiniz, tema bir parçası encrypt olur, ve bu encrypt olan tarafa istediğiniz script kodunu ekler, istediğinizde bu kodu kullanabilirsiniz" deniliyor.

Ben bunu yaptınız/yapıyorsunuz demiyorum ! Ama bazı soru işaretleri aklıma geliyor.
Dediğim gibi kendi hayat tecrübem bana bazı şeyler gösterdi/öğretti...

Ben şahsen bu kodu kullanmak istiyorum, ama encrypt olması bana itici geliyor.

Aceba encrypt olamayan bir versiyonunu satabilirmisiniz ?
En azından böyle, alanda satanda içindekini bilir.

Tabii herşeyin bir bedeli/fiyatı vardır. Ama dediğim gibi, bedava encrypt olan bir tema yerine, paralı ve encrypt olmayan versiyonunu tercih ederim.

Teşekkürler

sabrican sabrican WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek -
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad s** g**
  • Mesajlar 62
  • Beğeniler 20 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
bu tema ve özellikler adama oyun sitesi açtırır kafamda vardı dahada bir yerleşti teşekkürler

https://www.turkmarkatescil.com

• Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 131
  • Beğeniler 18 / 41
  • Ticaret 2, (%100)

Adcash adlı üyeden alıntı

Merhaba,

Yanlış anlamayın ama bir şey daha soracam :
Gördümkü Botunuz ioncube tarafından encrypt edilmiş. Bunu anlayabilirim çünkü insan bot yapmak için zaman harcar ve başkaları tarafından kullanılmasını istemez.

Fakat functions.php'nin ve bazı başka dosyaların encrypt olmasını anlamıyorum...
Yabancı forumlarda gezinince, ve bunu araştırınca, genelde hep aynı cevap geliyor : Wordpress'de encrypt olan kodlar GENELDE backdoor açmak ve SQL inject'leri kolaylaştırmak için yapılıyor deniliyor.

Başka bir şekilde, eğer bir siteyi ele almak istenilirse/reklamları değiştirip kendi kodlarınızı koymak isterseniz/link eklemek isterseniz/vs vs... bunun en kolay yolu "bedava bir tema verirsiniz, tema bir parçası encrypt olur, ve bu encrypt olan tarafa istediğiniz script kodunu ekler, istediğinizde bu kodu kullanabilirsiniz" deniliyor.

Ben bunu yaptınız/yapıyorsunuz demiyorum ! Ama bazı soru işaretleri aklıma geliyor.
Dediğim gibi kendi hayat tecrübem bana bazı şeyler gösterdi/öğretti...

Ben şahsen bu kodu kullanmak istiyorum, ama encrypt olması bana itici geliyor.

Aceba encrypt olamayan bir versiyonunu satabilirmisiniz ?
En azından böyle, alanda satanda içindekini bilir.

Tabii herşeyin bir bedeli/fiyatı vardır. Ama dediğim gibi, bedava encrypt olan bir tema yerine, paralı ve encrypt olmayan versiyonunu tercih ederim.

Teşekkürler

Kardeşim www.doynet.com a gir, ordaki bütün temaları filmler ve sağlık teması oldukça eskidir Google da arat, benim tahminimce uzun süreden beri temalarımızı kullanan 500 den fazla site var. Bunların hangisinin başına bişey gelmiş bi bak.

Yani bu olayı anlamakta güçlük çekecek birşey yok.

Sitem var = hit yaptırmak istiyorum,
Hit için = Backlink gerekli
Backlink için = Para gerekli
Para için = çalışma gerekli
Ben ne yaparım = tema yazarım
Nasıl para kazanırım = tema yapıp satarak kazanırım
E O ZAMAN NEDEN TEMA YAPIP ONU PARAYA ÇEVİRİP, BUNU LİNKE HARCAYIM, DİREK TEMAYI LİNK KARŞILIĞINDA DAĞITIRIM, BÖYLECE KULLANICILARINDA TEMAYI ALMAK İÇİN PARA KAZANMASI GEREKMEZ...

Dosyaların şifreli olmasının nedeni sponsor linkinin kaldırılmaması içindir. Ki Türkiye'de şifresiz yazılım satan var mı? Neredeyse bütün temalar ve scriptler şifreli olarak satılıyor.

Ayrıca, bot için emek harcanıyor onun için şifreleniyor demişsiniz, tema için harcanan emek botun 10 katı emin olun, functions.php nin şifreli olmasının nedenide footer'den linkin kaldırılmaması içindir. Bizde çok şey tecrübe ettik, herkes çok şey tecrübe etti, onun için artık kimse functions.php'yi şifrelemeden dağıtmıyor temayı. He peki neden functions.php şifreleniyor dersen, footer.php ye link koyuluyor ve functions.php de fonksiyon ile footer.php check ettiriliyor, footer.php var mı? varsa içinde bu link var mı diye.. Yoksa tema fonksiyonlarının tümünü kapatıyor ve lütfen linki ekleyin yazısı çıkarıyor. footer.php ye link ekleyip onu şifrelesek yeni bir footer.php yapmak hiç zor değil hatta siteyi footersiz kullananlar bile oluyor linki yayınlamamak için. Yani bunların hepsi yaşandı bunun için bugün herkes functions.php şifreleyip satıyor / dağıtıyor temayı.

Lisanslama olayıda aynıdır, functions.php içine fonksiyon yerleştirilir, fonksiyon sitenin url simi check eder, ve tamayı yazanın oraya koyduğu url ile karşılaştırır, doğru ise çalışır, doğru değilse bütün fonksiyonları kapatır ve lisans alın diye (yapımcı ne yazmışsa işte) uyarı çıkarır.

He ben ille şifresiz tema alıcam derseniz Türkiye'de kimse 3-5 lisans fiyatına temasını şifresiz vermez. Anca dersin ki kardeşim bu temadan senin kazancın ne olur tahmini, şu para, ben sana bu parayı vereyim tema benim olsun, alırsın temayı. Ama 3-5 lisana fiyatına kimse temasını ya da scriptini şifresiz vermez Türkiye'de.

Tabi bu durum sadece Türkiye'de böyle, themeforest'te bütün temalar şifresiz. Peki Türkiye'de neden böyle, onlarda 1 tema aldığında tüm sitelerinde kullanıyorsun da burda neden şifreli almak zorundasın ya da tek sitede kullanıyorsun.

Themeforest 1 temayı bin tane, 2 bin tane satıyor ve dünyanın her yerinden insana satıyor, bu insanların birbirini bulup temayı birbirine dağıtması ya da temanın wareze düşmesi adamları çok etkilemiyor, çünkü tüm olumsuz eylemlere rağmen adamlar çok iyi satış yapıyor. Türkiye'de ise en iyi tema satsın 50 tane. E bu adam şifrelemeden vermezse, domaine lisanslamazsa temayı 50 değil satar 5 tane. 1 Kişiden 10 kişiye/ 10 siteye gider çünkü o tema. 50 TL den 5 Tema satıp 250 TL kazanmak içinde hiç kimse oturup tema yazmaz....

Yani kısaca işin hasılası böyle işte :)

sabrican adlı üyeden alıntı

bu tema ve özellikler adama oyun sitesi açtırır kafamda vardı dahada bir yerleşti teşekkürler

Güle güle kullanın.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al