Merhaba,
Yanlış anlamayın ama bir şey daha soracam :
Gördümkü Botunuz ioncube tarafından encrypt edilmiş. Bunu anlayabilirim çünkü insan bot yapmak için zaman harcar ve başkaları tarafından kullanılmasını istemez.
Fakat functions.php'nin ve bazı başka dosyaların encrypt olmasını anlamıyorum...
Yabancı forumlarda gezinince, ve bunu araştırınca, genelde hep aynı cevap geliyor : Wordpress'de encrypt olan kodlar GENELDE backdoor açmak ve SQL inject'leri kolaylaştırmak için yapılıyor deniliyor.
Başka bir şekilde, eğer bir siteyi ele almak istenilirse/reklamları değiştirip kendi kodlarınızı koymak isterseniz/link eklemek isterseniz/vs vs... bunun en kolay yolu "bedava bir tema verirsiniz, tema bir parçası encrypt olur, ve bu encrypt olan tarafa istediğiniz script kodunu ekler, istediğinizde bu kodu kullanabilirsiniz" deniliyor.
Ben bunu yaptınız/yapıyorsunuz demiyorum ! Ama bazı soru işaretleri aklıma geliyor.
Dediğim gibi kendi hayat tecrübem bana bazı şeyler gösterdi/öğretti...
Ben şahsen bu kodu kullanmak istiyorum, ama encrypt olması bana itici geliyor.
Aceba encrypt olamayan bir versiyonunu satabilirmisiniz ?
En azından böyle, alanda satanda içindekini bilir.
Tabii herşeyin bir bedeli/fiyatı vardır. Ama dediğim gibi, bedava encrypt olan bir tema yerine, paralı ve encrypt olmayan versiyonunu tercih ederim.
Teşekkürler