Katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.
Burada amaçlanan şey gelip geçici bir dizi, film sitesi veya embed kodlarıyla çalışan bir çöp siteden ziyade kalıcı, ileride projelendirme ile yükseltilebilecek bir başlangıç yapabilmek. Bu noktada değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Burada amaçlanan şey gelip geçici bir dizi, film sitesi veya embed kodlarıyla çalışan bir çöp siteden ziyade kalıcı, ileride projelendirme ile yükseltilebilecek bir başlangıç yapabilmek. Bu noktada değerli görüşlerinizi bekliyorum.
Video Sitesi Açacaksanız ilgi ister alaka ister mesela benim video sitem var. Video izle kelimesinde ilk sırada domaini burdan bir arkadaştan almıştım şimdi benim bu yazımı görse çok pişman olur eminim. :) ama pişman olmasın önemli hit ve sıra için önemli olan domain adı değildir. Önemli olan ilgi ve alakadır. Siz sitenizi severseniz sitenizde sizi sever. + Black Hat Seo dan kaçının hangi site olursa olsun kaçınılmalı ilk başta zevk verir ama googleye yakalanırsanız siteniz için mezarı kazmaya başlarsınız.
Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi telif hakkı olan videolar ve erotik videolar eklemeyin adsense size karışmaz.