-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
bu sorunun cevabını bend merak ediyorum ona gore siteye yon verebegim .)
konu guncel
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
Umitoloji
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba hocam, 51 kişi ankete katılmış fakat yorumlarında olayı belirtmemişler çoğu kişinin kişisel blog sitelerinin wordpress'te olduğunu var sayıyorum çünkü düzenlemeye daha musait bu yüzden istemedende olsa eli wp yi seçecektir. Google'ın desteğinin yanında olması her yönden seo unsurları ve hit bakımından blogger bana göre çok daha önde. Türkiye Blog yaygınlaşmadan önce bloggerda bir blogum vardı 6-7 sene önce fakat üzerinde duramamıştım, attığınız konuda bloggerdan taşıdım demişsiniz bundan kasıt bloggerdaki içeriği mi wp ye taşıdınız yada özel domainli blogger nedir ?
ehliblog
Yeni adres: Teknojest
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%97)
hocam domain aldığınızda blogspot uzantılı adres görünmez artık.Ben blogger kullanıyorum ve blogger öneririm fakat tercih sizin.Google ikisini de iyi indexliyor o konuda şüpheniz olmasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
orneksite.com/2012/12/konu-ismi olarak açılır , blogspot ismini artık linklerinizde görmezsiniz . bende blogspot kullanıyorum bir çok sitemde çok da memnunum. hız olsun kullanım kolaylığı olsun iyi güzel. Çok çetrefilli bottu etiketçiydi vesaire eklentilere ihtiyaç duymayacaksanız blogspot öneririm. Yarın bi gün sıkıldığınız da yada fikir değişitrdiğinizde aynı içeriği wp e de bir kaç dakika içinde aktarabiliyorsunuz. Bi kaybınız olmaz diye düşünüyorum. Hemde yok cpu aştın yok shell yedin yok ddos saldırısı diye şeyler karşınıza çıkmaz bloggerda . Wp de kullandım 1 hafta 10 gün hit almayı falan beklemiştim adımı yazınca bile yoktum bu süre içinde . Şimdi 19 gün önce açtığım bloggerda ki özel alan adlı sitem ilk gün 800+ ilk hafta 3500+ hitleri gördü 19 günlük sayfa gösterimi 60k ben böyle bişeyi wp de yaşamadım yaşanabileceğini de tahmin etmiyorum. En azından profesyonel bir çalışma yapılmadan böyle birşey wp de bence mümkün değil.
1 kişi bu mesajı beğendi.