Bak yukarıdaki dediğimi de anlamamışsın rahat ol, sakinleş, anlarsın. Cahil kime neden denir onu da bir araştır. Araba sürme konusunda cahil olma, ders çalışma konusunda cahil olma gibi sözler de vardır.
Sana cahil dediğim konu ise sandbox konusundadır. Kimseye hakaret etmedim bu yaşıma kadar etmem de. Dün gelip üye oluyorsunuz sonra da haksız olduğunuz halde teşekkür istiyorsunuz.
Biraz araştırsan yazdıklarımı haklı olduğumu göreceksin. Bir araştırma yaparken en az 20-30 yeri okumak lazım. 2-3 yeri okuyup ha bu doğruymuş diyip önüme koyarsan bu şekilde cevap alırsın.
Edebini bozarsan o senin kişiliğini gösterir benim için sorun yok cevap vermem zaten.
Sana cahil dediğim konu ise sandbox konusundadır. Kimseye hakaret etmedim bu yaşıma kadar etmem de. Dün gelip üye oluyorsunuz sonra da haksız olduğunuz halde teşekkür istiyorsunuz.
Biraz araştırsan yazdıklarımı haklı olduğumu göreceksin. Bir araştırma yaparken en az 20-30 yeri okumak lazım. 2-3 yeri okuyup ha bu doğruymuş diyip önüme koyarsan bu şekilde cevap alırsın.
Edebini bozarsan o senin kişiliğini gösterir benim için sorun yok cevap vermem zaten.
gerek yok tartışmalara...bilgi alışverişinde bulunuyoruz.önceki mesajalrda başıma gelenlere ve başkalarından aldıgım cevapların toplamını söyledim..ve kesinlikle haklılar.sanboxa ölümüne daldım.ucundan kaptırdım ama çok ta paralar kazandım.şimdi sitem 10-12 bin günlük tekil kişi 15.000 çogul kişilerde...