AhmetYılmaz adlı üyeden alıntı

Şimdi .tv uzantısından bahsetse idin ben .co ya hiç prim vermezdim. Sen .co ile devam et ama asıl yükü .tv ye ver. Heleki içeriği söyledin tv yayını sonuçta içerik, bu yüzden .tv hepsinden önde olur. .com felan hikaye. Yayın basacaksan .tv bu uzantı bu yüzden var. Ve mms gibi url lerden google zaten anlıyor yayın verdiğini. Canlı maç izle hedef kelimen. Bu kelimenin rekabeti yok. Bu yüzden hedefin ilk sayfa değil ilk sıra olmalı. Büyük düşünmelisin. İlk sayfa hedefleri seni bi yere götürmez. Her zaman hedefin ilk sıra olmalı.

Çoğu seo firması bile ilk sayfa der. Bizim için bu başarısızlıktır. Daniskasıdır. İşin içine seo girerse hedef ilk sıra olmak zorundadır. 2.lik başarısızlıktır. Bunu unutma. Sende birinciliği gözüne kestir. Rekabetin yok çünkü yolun açık. Ya birinci olurum, ya ölürüm de. Buna inan. Seo işi tam inanç olmadan olmaz. Sabır olmadan olmaz. Disiplin olmadan olmaz. canlı maç izle kelimesinde domainin 1. olacak. Başka yolu yok kardeşim. Peki bunun için ne gerekiyor?

1-Sayfa açıklamalarını buna uygun yapacaksın
2-Ana sayfa metalarını buna uygun yapacaksın
3-İçerik sayfalarında bu kelimenin varyasyonlarını geçireceksin.(Örneğin, fenerbahçe canlı maç izle)
4-Hemen bir blog açacaksın, adına şu an yayında olan bir kanal adını yazacaksın ve ilk 50 index e kadar bekleyip sonra kendi asıl sitene link vereceksin.(Google arama motorunun en tatlı açıklarından birisidir bu, kanalları listeleyip statüyü otomatik verir, dolayısı ile aynı blog açıp link verdiğinde, bir kanal link vermiş kadar etkili olur)
5-İçeriklerinde ana domaine link vereceksin(Eğer domainde hedef kelime olmasa idi bu seçenek pasifti)
6-Web sitende bir kategori açıp ne kadar canlı kamera varsa basacaksın. (Belediyelerin yol kameralarından otellerin kameralarına kadar ne bulursan artık)
7-Aynı yayını farklı başlıklarda basacaksın.(domain.com/fener-maci-izle, domain/mac-izle iki url de aynı yayını verecek gibi, url çokluluğu yaratacaksın)
8-Canlı, maç, izle bu kelimelere ayrı ayrı çalışacaksın.
9-Hiti cidden çok ise, para sayma makinesi alacaksın

Ek Olarak:

Teşekkür ederim, yoğun olduğumdan dolayı zaman ayırıp kardeşlerimizin sorusuna yanıt verdiğiniz için. Her an bakamıyorum çok sevindim yardım etmenize

Ek Olarak:

Özelden site adresini yazarsanız hemen sorunu çözeriz, birden fazla sebebi olabilir çünkü. Siteyi görmemiz gerekiyor. Adresi bana yazarsanız en kısa sürede çözeriz merak etmeyin. Yol hatası neden olur genelde bu gibi algılamalara.

Ek Olarak:

Seo firmasına yada siz yapacak iseniz sizin yapış tarzınıza bağlı olarak değişir. Eğer tek elden yapacaksanız yapmayın. Eğer seo firması yapacak ise, firmaya bunu aynı ip den yapıp yapmayacağını sorun. Aynı ip den ise yaptırmayın. Farklı ip den ise yaptırın.


Abi çok teşekkürler . .tv uzantısını söylemememin sebebi 3 ay takip ettim net ve tv uzantısını . tv düştü ve alınıp sedoda satışa çıktı net düştü ve alındı satışa çıktı . .tv 2013 kasıma kadar regli görünüyordu fakat nasıl olduysa 10 gün sonrasında tekrar boşa düştü , bende sürekli takip ediyordum ve düştüğünü gördüm 10 gündür de 70 lira bulup alamadığımdan sustum. .co ya alıcı çıktı tam pazar günü onu iyi bir fiyata satacaktım .tv yi almak için ki nasip oldu bi yerden para bulup .tv uzantısını aldım co yu da satma ihtiyacım kalmadı. Sana danıştığım zaman .tv reglendiği için de söylememiştim .co uygundu bunu almıştım. Söylediklerini harfiyen uyguluyorum abi . 10 gün içinde siteyi açabilirim sonrasında da tekrar yardımlarına danışırım. Bunları yaparken ücretli bir çalışma yaptırsam ne kadar bi maliyeti olabilir bana ? Çünkü bu konuda bilgim çok yetersiz. En azından ilk kurulumda ana sayfa metaları ,sayfa açıklamaları canlı, maç , izle kelimelerine ne şekilde çalışacağım gibi . Söylediklerinizi doğru yapabilmem adına :) Tekrar çok teşekkürler