-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Site taşımayı çok büyük ihtimalle yanlış yapmışsınızdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
2 hafta önce benim de başıma geldi benzer bir problem onun için site taşıma diyorum.
Benimki farklı paneller arası taşımaydı, konularım görünüyor, ama sayfada yok hatası veriyordu.
.htacces dosyası ana dizinde varmı bir kontrol edin, bir de veri tabanının doğru şekilde taşındığından emin olun; mesela, eğer eski host panelinize girebiliyorsanız girin bir bakın veritabanında kaç tablo var, sonra da yeni hostun paneline bakın tablo sayısı aynı mı diye.
eksik tablo taşıması yapılmış olabilir.
Sitenizi bir sorun dolayısı ile taşımadıysanız, ve taşıma sonrasında problem oluştu ise taşımadan başka bir alternatif kalmaz pek, host ayarlarınıza baktırın eğer her şey normalse...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Uzman görevli arkadaş? Söylediklerimi yanlış anlamamanızı temenni ediyorum lakin uzmanlıktan kastınız nedir? Web Sitesini kurmayı bilmek uzmanlık değildir, ben yazılımcıyım yinede kendime uzmanlık sıfatını yakıştıramıyorum. Kaldı ki Wordpress kurmak 1 saatte öğrenilebilinecek bir şeydir. Ayrıca arkadaş uzman ise sizin burada bu soruyu sormanıza gerek kalmaz ve sorunu zaten kendisi çözer.
Herşeyi doğru yaptınızdan eminseniz hosting şirketiyle görüşün. Sitenin nasıl yedeğinin alındığını, nasıl kurulduğunu bilmeden hiç kimse size yardımcı olamaz.
SanalTespit.Com
TemaDownload.Com
ETicaretBul.Com
pinokyo
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
kullandığınız panelden kaynaklanıyordur büyük ihtimalle siz panel bilgilerinizi ve veritabanı yedeğini bana yollayın halletmeye çalışayım