cambazoglu adlı üyeden alıntı

Yani bu gereksiz bir konu yada düşünce mi? kesinlikle hayır...ve burada vakit geçirmek isteyenler burada bu özelliği kullanmalı..size göre gerekszi ama bana göre yada başkalarına göre gerekli bir konu olabilir..bu hem vakit geçirmek hem görsel paylaşımlar yapmak için gerekli...burası sadece bir webmaster forumu olarak kalırsa ozaman gereksizleşir..bu forumun her türlü yeniliğe ve açık olması lazım.tamam gereksiz olabilir bazı şeyler ama bu webmaster sitesinde "eğlenmek isteyen ve başka sitelerde de sadece sıralı resim olarak paylaşılan" resimleri biz foto galeri özelliği eklemek istiyoruz.yöneticilerden de destek bekliyoruz.gereksiz oldugunu söyleyipte bize birşey kazandırmayacak bir bir özelliği wmaracında görsel birseyler paylaşıpta vakit geçirecek ve yine keyif alınacaktır...

burası sadece webmaster forumu olartak bakılmamalı....görüşüm bu...

Ayrıca sadece resim paylaşım değil söz konusu olan şey..arkadaşlar projelerini göstermek için 65 resmi alt alta sıralıyor. git girt aşagıya olmuyor. onun yerine slider manset tarzı resim galeri eklense...üzerine gelince resim bize doğru büyüse arka plan siyahlaşsa!

Ayrıca sayın kardeşim.Sen yöneticileri değil yöneticiler seni düşünecek.İster bunu parayla yaptırı,ister bir arkadaşına ister kendisi...bu onun sorunu...

Biz burda bir aile isek forumun çekiciliğini arttırmak, bu aileyi büyütmek arkadaşlara zevkli bir forum tadı sunabilmek...Bunun içinde fikir üretiyoruz...

Farklı olmak için buradayız anlayacagın.

Destekleyen arkadaşlarda yorum atabilir...

Fikir sormuşsunuz, ben de söyledim.
Size göre gerekli bir özellik olabilir ama bana gerekli değil.

Üstelik yapılacak çok daha önemli şeyler varken...

Son söz yöneticilerde elbet.