sitenin benim olup olmaması önemli değil. önemli olan arkadaşların rahat bir şekilde tema bulmasını sağlamak. Bende genelde buradan indiriyorum. burası warez tema dağıtmıyor. Hepside yasal yollardan dağıtılan temalar ve arkadaşlar kendi sitelerinin bünyesinde topluyor. Sitede bir çok tema var. İnternette arama yapıldığı zaman genelde çoğu weraze düşen lisanslı temalar çıkmaktadır. Tema arayan Arkadaşlar bunları indirip kurduklarında başlarının ağrımaması için bu şekilde yazıyorum.

Googlede araştırarak tema bulman senin elinde. bu sitede temalar kategoriler ayrılmış bir şekilde. sen eski taktiklerini devam et bence. fakat başkalarınıda yanlış anlamda da örnek olma. Bu şekilde Kullanıcıların warez temaları kullanımına teşvik etmiş olursun. Bu şekilde hareket ederek mesaj yazma. Kişiler sinema teması ister, oyun temasını görünce hoşuna gider ve bunu editleyerek kendine sinema teması olarak uyarlayabilir. Ben direkt olarak indirecekleri temaya yönlendirme yapmıyorum.

Örneğin buradaki arkadaş fragman için tema istemiş, buna blog temaları, film tanıtım temaları, video temaları, oyun temaları, haber temaları uyar. veririm linki isteğini beğenir indirir. Yardımcı olmak suç oluyorsa bırakın moderatör arkadaşlar spam olarak algılasınlar. Bence önemli olan insanlık. Saygılarımla.