Ben olsam şahsen WP kullanırım.Geçenlerde bir arkadaş oyun botları ile güzel oyun wp teması paylaşmıştı onu inceleyebilirsiniz.
En son örümcek oyun scriptinde bir açık vardı baya oldu kapatmış olabilirler Cookie değerini 1 atadığın zaman direk panelde olabiliyordun hatta o açıkla shell bile yönetim panelinde upload ediliyordu.Dikkat etmenizi öneririm iyi günler.(Not : Bahsettiğim bug 5-6 ay öncesindeydi sanırım güncelleme gelmiş olabilir.Örümcek oyun ismi olan bir script)
En son örümcek oyun scriptinde bir açık vardı baya oldu kapatmış olabilirler Cookie değerini 1 atadığın zaman direk panelde olabiliyordun hatta o açıkla shell bile yönetim panelinde upload ediliyordu.Dikkat etmenizi öneririm iyi günler.(Not : Bahsettiğim bug 5-6 ay öncesindeydi sanırım güncelleme gelmiş olabilir.Örümcek oyun ismi olan bir script)
Arkadaşlar kullanmışlar.memnun olanlar çogunlukta. wp hayaloyun eması var.. sadece tema script değil.. ama bu script..
nonloser
Örümcek'i pek kullanmadım. Ama kaliteli bir script olduğunu biliyorum. kendi alanında ve birçok yönden wordpress'i aratmaz.
dedi. içime sindi.