damlaofis
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
ofis mobilya
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam benim sitem ofis mobilyaları üzerine satış yapan bir e-ticaret sitesi. siteme yaklaşık 200 link aldım ama istediğim verimi alamıyorum. ayrıca ftp benim kontrolümde değil. nasıl bir çalışma yapmalıyım. sitem imzam da mevcut. yardımcı olur musunuz. teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Master + PR
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam Merhaba,
Ben bugün bir şey farkettim. "Ankara Lazer Epilasyon" sorgusunda 1. sayfada 1. sırada çıkan bir web sitesini incelediğimde çok enteresan bir olaya şahit oldum. Sıra bulucu ile aratıldığında tüm web sitelerinin 5-10 tane alt sayfası da bu aramada indexlenirken, 1. sıradaki web sitesinin ilk 500 arama sonucunda 1. sıradaki anasayfa indexinden başka hiç alt indexi bulunmuyor. Böyle birşey mümkün mü? Mümkünse nasıl oluyor, çok merak ettim doğrusu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İlk mesajım sanadır:) Tüm mesajları tek tek okudum. Takdir edilmesi gereken bir hareketin var. Umarım emsal teşkil ederek bilgi paylaşımını ve vatanımız evlatlarının daha ileriye adım atmasını sağlayacak günleri de görürüz. Seo konusunda diğer arkadaşlar soru sorduğu için sen bilenlerden olarak daha iyi anlayacaksındır beni ki, yurt dışında nasıl daha iyi içerik girebiliriz diye tartışılırken Türkiye'de hala nerden backlink kassam tartışılıyor. Güzel bilgiler vermişsin. kibir yapmadan, tek ben bileyim demeden, kırmadan, tartışmadan diğer arkadaşlarımızla paylaşmışsın. Öncelikle helal olsun, sonrasında bu güzel hareketini desteklemek içinde adım atarak bak beni de üye yaptırdın:) 12 yıldır pc ve web konularıyla iç içeyim ama ilk kez bi siteye/foruma üye oldum:) Bilgi vermekten vazgeçmemen dileğiyle
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web Project Manager
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
merhaba benim mobil cihazlar hakkında forum sitem var site içi optimizasyon vs hepsi tam tamına güzel şekilde ayarlı ve 3 aydır düzenli içerik girilmekte kesinlikle backlink paketi , link satın alma gibi durum yapmadım.
açtığım konuları google sıralamasında nasıl üst sıralara çıkarabilirim?
sitenin facebook sayfasına backlink alsam facebookda paylaştığım konular google sıralamasında etki edecek bu yeni bir formülmüş google sıralamasında konunun yükselmesi.
bu facebook sayfasına ne tür backlink paketi almalıyım?
içten cevabınızı mesaj olarak veya kendiniz normal bir durum olarak görüyorsanız buraya cevapta verebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitem Çok Geç indexleniyor ve siteadı kelimesinde nerdeyse aramalarda çıkmıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo Doğallıktır.
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Detaylı açıklamayı yapacağım tüm sorulara cevap vereceğim arkadaşlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
web
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar merhaba sorumu bir örnekle sormak istiyorum. diyelimki haritasi.com adlı bir domain aldık. Linkleri haritasi.com/istanbul-haritasi.html şeklinde mi yoksa haritasi.com/istanbul.html olarak mı yapsam seo açısından daha faydalı olur. Uzman arkadaşların değerli yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.