-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Seo Doğallıktır.
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Merhabalar değerli wmaraci.com kullanıcıları.
Konu başlığı altından elimden geldiği kadar seo sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım. Ayrıca sorulan sorulara diğer bilgili olan arkadaşlarımızda cevap verebilirler. Böylelikle güzel bir arşiv olacağı kanaatindeyim
[COLOR=#ff0000]Not: Özel mesaj ile sorulan sorulara kesinlikle cevap vermeyeceğim. Ayrıca sorulan sorulara vakit buldukça cevap vereceğim[/COLOR]
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
1.
siteismi.com/kategori/baslik.html
siteismi.com/oyun/pc/macera/the-testament-of-sherlock-holmes.html
şeklinde kullanıyorum.Seo zararı varmı? Herhangi bir fark hissetmedim :) Genelde hit,başlığa göre geliyor zaten
2.
Girilen etiket sayısının ve türkçe karakter etiketlerin zararı yararı
Giyse.com - Giyim Moda, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuar Online Alışveriş
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam Seo ile alakali benim´de bir sorum olacakti, Anasayfamdan bir ara günde 20/25 Makale Paylasiyordum bir gün bir baktim Googlenin Spam tehdidi ile karsilasmisim, gereksiz yere ciktigim bir cok etiket oldugu bu isi bilen arkadaslar tarafindan zikredildi. Örnek vermek gerekirse. Bir Makale ve etiketleri tam manasi ile nasil olusmalidir.? Tesekürler..
<a href="http://www.livesesli.com">livesesli</a>
Ogguz
webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Eskilerden ~
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Arkadaşların bilgilenmesi adına bir soruda ben sorayım.
Son dönemlerde dalgalanmalar aşırı şekilde devam etmekte, şu an için yapılması gerekenler neler ve ne tür backlinkler tercih edilmeli ?
R10, İyinet, Wmaracı ; Oğuz , Başka kullanıcı adım yoktur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Wermis oldugunuz Örnek Habersitesin´de Birden fazla etiket kullanilmis. Bukadar cok etiketin yayinlanmasi seo acisindan zararli degilmi Hocam.
<a href="http://www.livesesli.com">livesesli</a>
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici / Youtuber
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Anahtar kelime olarak bunları kullanıyorum "Seo teknikleri, Wordpress Eklentileri, Grafik Tasarımı, Oyun Haberleri, Bilgisayar Donanımı, Oyun incelemeleri, Mobil teknoloji" sizce bu anahtar kelimeler doğrumudur. Değil ise nasıl olmalıdır. Bu bir kaç gündür düşündüğüm bir konu Hiç bir anahtar kelimede ilk 500 de bulmuyor wm aracı beni. Bu keimeler imzamdaki sitenin. Ayrıca bunlarda yükselmek için nasıl bir çalışma yapabilirim.
Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İnsanlara yardımcı olmak amacıyla açtığınız bu bölümde seo tecrübeniz nedir, bu işi ne kadar biliyorsunuz bilmiyorum fakat göstermiş olduğunuz örnek her sitede uygulanmaz. İkinci bir konu yazı içinde siz kendi sitenizde bu kadr link veremezsiniz. Demek oluyor ki her sitede uygulanacak yöntemler farklıdır.