lostyazilim
tr.link

Hostinglerin Tuzağı

38 Mesajlar 6.484 Okunma
lstbozum
tr.link

oxyzer oxyzer bes9dizayn.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web, Grafik, E-Ticaret, Seo, Kurumsal Kimlik,Flyer, Broşür, Bilişim Hukuku
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 3 / 6
  • Ticaret 0, (%0)
alanda sınırsız olmaz inode sınırı var çoğunda ;)

wmaraci
reklam

GizemliLORD GizemliLORD Tof AŞ-K Kullanıcı
  • Üyelik 27.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Memur oldu
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** Z**
  • Mesajlar 1335
  • Beğeniler 1632 / 281
  • Ticaret 34, (%100)

oxyzer adlı üyeden alıntı

alanda sınırsız olmaz inode sınırı var çoğunda ;)

İnode sınırı da ney hocam S:

Ek Olarak: Bu host firmalarına (özellikle yeni açılanlara) çok gıcık kapıyorum sırf para kazanmak için giriyorlar piyasaya abudik gubudik bir yerden alıyorlar Reselleri ve acemilere kakalıyorlar..

Çok çektim bu yeni açılmış sahtekar düzenbaz hotsculardan arık domain yaşı 2 yılı doldurmamış hotsculardan uzak duruyorum kim ne derse desin 2 yılı aşmış olanlar zaten er geç de olsa bir şeyleri öğrenmiş oluyorlar. Genelde yeni kurulmuş para kazanma hevesinde olan firmalar kazık atma çabasında oluyorlar ve paketlerini o doğrultuda oluşturuluyorlar..

Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/

tekcarem tekcarem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 /
  • Meslek free
  • Mesajlar 70
  • Beğeniler 6 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
işin kötü tarafı bir an cpu limitini aşıyorsunuz paket yükseltin dendiginde bunu görme imkanınız olmadan siteleriniz suspend olabiliyor.

http://fragmanhaber.net
http://canliyoldurumu.com

bursam bursam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek web
  • Mesajlar 10
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
hosting firmalarının bir aldatmacası bu sitene biraz fazla ziyaretci girmeye başlasın hemen cpu çok fazla kullanıyorsunuz paket yükseltin deniyor.

wmaraci
wmaraci

Umitoloji Umitoloji Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 50 / 56
  • Ticaret 2, (%100)

tekcarem adlı üyeden alıntı

işin kötü tarafı bir an cpu limitini aşıyorsunuz paket yükseltin dendiginde bunu görme imkanınız olmadan siteleriniz suspend olabiliyor.

Aynen öyle hocam bu yüzden seçilen firma iyi bir yer olmalı, Başlığı açan arkadaşımızın söylerdiklerinin aksini savunanlar tekrar düşünsün, bir hizmet sağlayan firma boşta kalan yerleri aydınlatmalıdır aksi halde kalitesiz biryerdir sen 3-5 tane pazarlama taktiği için yapamayacağın özelleri yaz üstü kapalı olarak bunu engelleyecek bir tane özellik sıkıştır araya, aynı düzenbazların yaptığı sözleşmeler gibi faydaları büyük yazarlar can alıcı yerleri 2 px de olay budur.

ebulfeth ebulfeth Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek İnternet
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 29 / 72
  • Ticaret 0, (%0)
Bu can yakıcı bir nokta.Ben sitemi daha önce arkadasın sunucusunda barındırıyordum Allah razı olsun yer verdiler.Ama host firması hepinizin bildiği firma adamlar cpu diye lak diye suspend koydular ve bu çok kötü bir durum.Neyse arkadas optimize ettim dedi.Soru yoktu bir hafta daha sonra bir daha suspend eyvallah tamam cpu yemiştir birşey olmustur sorun değil.Ama adamlara mail atıyorum bana iki gün musade verin en azından tasıyım google gerilere düşmeyim.Ya paket yükseltin ya da acamayız diğer sitelerede zarar veriyor dediler.Kendi sunucumu aldım ama baska şirketten ve gercekten kaliteli şirket.Zararı ne mi oldu tüm kelimelerimde 3-4 sıra gerilere gittim.Google toolstan hemen mesaj geldi sunucu hatalarına dair v.s O yüzden bakkaldan alır gibi yapmayın hostalarınızı ciddi ve geçmişi olan şirketlerle calısın.Adam sakız fiyatına host veriyor ama bin pişman ediyor.

oxyzer oxyzer bes9dizayn.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web, Grafik, E-Ticaret, Seo, Kurumsal Kimlik,Flyer, Broşür, Bilişim Hukuku
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 3 / 6
  • Ticaret 0, (%0)

Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

İnode sınırı da ney hocam S:

Ek Olarak: Bu host firmalarına (özellikle yeni açılanlara) çok gıcık kapıyorum sırf para kazanmak için giriyorlar piyasaya abudik gubudik bir yerden alıyorlar Reselleri ve acemilere kakalıyorlar..

Çok çektim bu yeni açılmış sahtekar düzenbaz hotsculardan arık domain yaşı 2 yılı doldurmamış hotsculardan uzak duruyorum kim ne derse desin 2 yılı aşmış olanlar zaten er geç de olsa bir şeyleri öğrenmiş oluyorlar. Genelde yeni kurulmuş para kazanma hevesinde olan firmalar kazık atma çabasında oluyorlar ve paketlerini o doğrultuda oluşturuluyorlar..

inode sınırı = dosya sınırı, bugün bir çok hosting firmasının uyguladığı sınırdır. yani sınırsız aldığınız hostinglerin çoğunda inode sınırı vardır,

bildiğim kadarıyla örnek verirsek
bluehost = 150 bin
hostgator 250 bin
hostmonster 150 bin

türkiyeden
turhost cpanel pakette 250 bin
super ni sanırım 150 bin
(verdiğim rakamlar kesin değil aklımda kalanlar artmış yada düşmüş olarabilir)

reseller paketlerde ise genelde karşılaştığım hesap başına 50 bin dosya

sadece html site yükleyenlerde sorun yaratmıyacaktır ama cms, forum tarzı kullananlarda sıkıntılara neden olucaktır ;)

ama buna çokta şaşırmıyorum çünkü sınırsız diye bir kavram olamaz :) kendi server makinanı yapsan 1 tb hdd koysan yin görüldüğü gibi sınır var ;)

Ek Olarak: tabi cpu olayıda çok can sıkıcı bir nokta %25 lik cpu oranı yeterli bir oran gibi gözüküyor fakat işte sunucu komple kiralanmadığı takdirde gerçekten o cpu %25 temi işin o tarafıda bir muamma ;) o yüzden sağlam firmalardan host almak lazım
10679

kişi bu mesajı beğendi.

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
Daha önce belirttiğim gibi CPU oranı bile tam bir bilinmez. Birisi tutar size eski bir işlemcinin %25 hakkını verir, diğeri size son teknoloji bir işlemcinin %10 hakkını verir. Denemeden bir sonuca varmak neredeyse olanaksız gibi.

Ne ekersen onu biçersin
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al