Unyesil adlı üyeden alıntı

Türkiye'deki vergi sistemi kadar saçma, asalaklığa neden olan bir sistem daha yoktur Dünya üzerinde. Resmen asalak yaşıyor zenginler. Mesela Hadise denilen zavallı bile Türkiye'ye vergi ödemiyor. Neden?

Ayrıca bildiğim kadarıyla Google'da Türkiye'ye vergi ödemiyor. Bu tarz ticari kazançları nasıl yürütüyorlar pek bilmiyorum ama ABD'de ödediği vergi neleri ve hangi bölgeri kapsıyor onuda bilmiyorum. Bu kadar büyük bir malvarlığının hak kazançla elde edilemeyeceği zaten malüm. Anlayacağınız biz sadece asalak yaşayanlara çalışıyoruz!

Anlayana...


Doğru söylüyorsunuz adaletsiz bir vergi sistemi var. Ama geçen maliye bakanının yaptığı açıklamada artık geliri fazla olandan daha fazla vergi alacaklarını söyledi. Hep beraber bunun ne uygulanıp uygulanmadığını göreceğiz

Ek Olarak:

Unyesil adlı üyeden alıntı

Aynen! Harfiyen katılıyorum...


Konuştuğum herkes aynı şeyi söylüyor. Zaten reklamlardan elde edilen gelir fazla değil bundan vergiyide çıkarınca elde çok az kazanç kalıyor. Bunun doğru planlanıp organize edilmesi lazım. Aksi halde bizim gibi bu reklamlardan az para kazananları mağdur ediyorlar.