Umitoloji adlı üyeden alıntı

Öncelikle paylaşımınızı kötülemek için söylemiyorum ama en son bir insana bu kadar deli olduğumu hatırlamıyorum sağdaki tipe deli oldum ve videoyu kapatmak zorunda kaldım bir insan bu kadarmı boş olur. ( Rahatlamam gerekiyordu D: )

Arkadaşlar Mali Müşavirlik ofisinde staj dönemimi tamamlamıştım olayların içinde yetiştim diyebilirim, insanoğlu varolduğu sürece hertürlü rüşvet ve vergi kaçakçılığı olacaktır ki internete yapılan her yatırımda maliyetin nasıl düşürüleceği ön plana alınır en önemliside budur ve işi döndürenler genç nüfus 30-40 yaşında insanlar değil ve bu genç nüfus vergi ödemez, dediğiniz olaylar işler ciddileştikçe olacaktır bunlarda o gençlerin bir şirketleşmeye gideceği zamandır. Temennim herkesin vergi ödemesidir ki hal böyle olunca işler maliyetli olacak ve piyasa yerlerde sürünmeyecektir ki ekonomiyede büyük katkısı olacaktır ama bundan önce ülkemizde o kadar saçmalık var ki bunların en küçük sorunları elektrik faturanızı elinize alın ve ordaki kesintilere bir bakın bakayım kaçak elektrik vergisi bile var başkası kaçırsın siz ödeyin daha neler neler .


Haklısınız bizimde mali müşavirlik ofisimiz var. İnsanlar daha vergiyi kime ödediklerini bilmiyorlar. Vergiyi mali müşavirlerine muhasebecilerine ödediklerini sanıyorlar.