Umitoloji adlı üyeden alıntı

Öncelikle samimi yanıtlarınız ve yardım amaçlı yaptığınız bu işi takdir ettiğimi bilmelisiniz, Allah razı olsun hocam böylesine güzellikle uğraş vererek insalara bilgi aktarmanız çok güzel.

Benimde bir sorum olacaktı, sinema severliğim ve aşırı takipçiliğim yüzünden bir film sitesi açmayı kendime borçlu hissettim ve açtımda. Site açılalı bir ay oluyor fakat hitinin iyi durumda olup olmadığını merak ettiğim için size danışmak istiyorum ve daha çok iyileştirme yapabilmem için neler gerekir seo üzerine kısacası yaptığım şeyler facebookta imleme yapmam ve özgün içerik girmemdir. Ben her ne olursa olsun en önemli şeyin özgün içerik olduğuna inanıyorum. Site açıldığından beri sayfa gösteriminin artması için 1 yere yönlendirme vermiştim ilk başta bu sayı organik hiti geçiyordu fakat şuan organik hit ona fark atmış durumda. Adresi pm ile yolluyorum ve yorumunuzu bekliyorum.


İç url lerdeki film embed kodlarını tabloda boşluk kalmayacak şekilde göstermelisiniz. %100 olarak belirleyebilirsiniz, yahut tam pixel rakamını yazarak.

Ana sayfada gösterilen filmlerdeki, x "tarihinde eklenmiş" yazısını bulup, data kısmına dokunmadan sonraki "tarihinde eklenmiş" ibaresini "film izle" yada "hd film" olarak değiştirin. Ana arteri arama motoru ile ilişkilendirmenin en kolay ve etkili yoludur bu.

Arka plan veya text rengini değiştirin. Aynı tonun üstü yada altı tonları güvenli anlatım kıstasına aykırıdır. Arkaplan rengi de gri, yazı rengide. Beyaz çok sırıtıyor ise bir üst seviye yapın en azından.

yorum gösterimi kodlarındaki, 0 ise "Yorum yok" yazısını google ve yandex okuyabiliyor. Ve nan olduğu botlarca kayda alınıyor. Bu -puandan kurtulmanız gerekiyor. Söylediğimde hıı biliyorum onu diyeceksindir:) Sebebi bu algoritmadan çıkmaktır bunuda söylemiş olayım yeri geldi. comment de yorum yok yazısını Bu içeriğe "ilk yorum yapan sen ol" yazısı ile değiştir.

İmdb puanı kısmında id imdb olarak atanmışsa, bu puana dikkat etmen gerekiyor. Google ve eser sahiplerinin ortak hak koruma anlaşması vardır. Bir filmin normalde imdb si 7-9 arasında ise, ve sen onu 3 yaparsan, haksız karalama dolayısı ile film şirketi siten hakkında yasal işlem başlatırlar, sitenin kapatılması veya tazminata kadar karşıdaki telif sahibi firmanın gücüne ve sitenin hitine göre yaptırımlar değişir. Kimse milyon dolarlık harcamasını bir adamın kafasına göre açtığı sitede kötülemesini istemez. Çünkü bir çok kişi direk imdb ye bakıyor ve düşükse hiç o filme bakmıyor bile. Dolayısı ile yapımcı firma bu konuya haklı olarak sinirlenebiliyor. Hitin önemli yerlere gelmedikçe kimse sallamaz pek ama ilerde bu işi başarırsan karşına çıkabilecek sorunlardan da haberdar ol diye bu konuya da değindim.

Hukuki işlemlerdeki, filmler bizim sunucumuzda değil demek seni kurtarmaz. Çünkü dağıtım yapıyorsun.

Robots.txt dosyana sitenin sitemap dosyasının yolunu belirt.

User-agent: *
Disallow: /wp-admin/
Disallow: /wp-includes/
site map : "sitemap url"

Film özetlerini yazarken yazım hatası yapma. Worde yaz bir bak herhangi bir yerde hata veriyor mu diye. Ne kadar kurala uyarsan o kadar güven oranı yükselir. Aynı cümleleri devamlı her filmde geçirme. Her filmde yapımcı şirketin web adresini başında http ve www olmadan belirtmeye çalış. Botlar tanıyor ve orjinalini de eklemen, eklemeyen birçok rakibinin önüne geçmen demek, ki, bu dış link sayılmıyor merak etme sitene zararı olmayacak.

Resimlerin açıklamasını mümkün olduğunca yaz eklerken panelde ve varyasyon kullan. Yani blade filmi için resime blade yazma, blade films yaz. Hem içerik eşleşmesi hemde görsel aramalarda etkisini göreceksin.

Benzer yazılar eklentisi kur.

Anasayfa son eklenenler yazısını "hd film vaktinde bu gün" yaz.

Şimdiden bir blog aç ücretsizlerden. Adı genel bilgi, genel bilgiler gibi varyasyonlardan seç. Bu blogda genel şeyler yazacaksın, ama genel ve bilgi kelimeleri muhakkak adında geçsin. Sonra en az 10 adet genel istediğin konuda birşeyler yaz ve o konu ile ilgili wikideki urlyi bul. Bu url yi yazının sonuna link olacak şekilde yerleştir ve muse etiketi koy linke. İlham alınan demek. 10 yazıda link verince, artık sıra sitene gelecek. Bu 10 linki neden vermemiz gerekti dersen, sıfır bir sitenin dış bağlantılara verdiği linklerin değeri düşüktür ilk etapta. Çünkü google seni henüz tanımıyor. Bu işlemi dış bağlantı kaliteni hızlıca arttırıp bu sitenin dış link güvenilirliği %? buradaki soru işaretinin yüzdesini arttırıyoruz. 11. yazıdan itibaren başlıyoruz bu sefer atıyorum yüzük imalatı yada fiyatları gibi bir yazı yazacaksın. Bu yazının dış linki senin sitenin yüzüklerin efendisi filmin olacak:) komik gelebiliyor ilk duyana ama böyle. Bıçak konusunu yaz blade filmine ver gibi. Ama burda önemli olan aynı kelime olduğu halde, eş anlamlısından bahsetmiş olman. Rakiplerin böyle bir çalışma yapmadığı için senin siten o urlde geçen kelimeyi çok yönlü ele almış olur ki, sanada karşılığını fazlasıyla verir.

Dahası çok var aslında siteyi adım adım inceleriz tekrar dilersen.