wmaraci reklam
tr.link

Domain Devri Satışı Yardım Arkadaşlar ...

13 Mesajlar 3.788 Okunma
acebozum
tr.link

ChuckBartowsKi ChuckBartowsKi www.mustafacelikm.com Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 476
  • Beğeniler 45 / 124
  • Ticaret 1, (%100)

derdar adlı üyeden alıntı

Para alıcıya değil, satıcıya gönderilir. Para geri çekme söz konusu değil. Öyle birşey olsa kimse satış yapmaz ki orada...

--Teslimatın takibi bizzat 'Alıcı' tarafından yapılacak olup, 'Alıcı' teslimat üzerine kargoyu teslim aldığını ve onayladığını 'Site' nin ilgili bölümünde teyit eder veya kendisine kargo bildiriminin yapılmasından itibaren (4) gün içerisinde ilgili bölümde hiçbir giriş işleminde bulunmaz ise-ki bu takdirde teslimat yapılmış addolunur- bankada muhafaza olunan ürün/mal/hizmet bedeli 'Şirket' tarafından 'Satıcı' ya intikal ettirilir.--

Şimdi şöyle atıyorum ben telefon satacağım ürünü sattım ürün normal çalışıyor ama alan kişi onaylamadı havuzdaki parayı geri çekti ve ürünümüde yollamadı ne yapacağım yani ? :)

Veya yolladığı ürün telefon ile alakasız başka bir şey kendi telefona zarar vermiş vs vs ?

ChuckBartowsKi
googleasistan
reklam

Freezby Freezby IMZA YASSAKK :) Kullanıcı
  • Üyelik 08.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Tamsurum.net
  • Konum Kırklareli
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1359
  • Beğeniler 88 / 287
  • Ticaret 5, (%100)

ChuckBartowsKi adlı üyeden alıntı

Şimdi şöyle atıyorum ben telefon satacağım ürünü sattım ürün normal çalışıyor ama alan kişi onaylamadı havuzdaki parayı geri çekti ve ürünümüde yollamadı ne yapacağım yani ? :)

Veya yolladığı ürün telefon ile alakasız başka bir şey kendi telefona zarar vermiş vs vs ?

O öyle değil telefonu sattın, alan adam onay vermedi geri çekti, busefer sana gönderir sisteme kargoyu girer, sen açar bakarsın telefon sakat sende onay vermessin. Bu sefer sana ürünü geri gönder der, sende gönderirsin. Sonra onayı verir site. Genelde elektronik vs vs de iade alınmaz ibaresi düşülür. Kargo zabıtı vs haklılığı kanıtlar.

Ayrıca online satış siteleri tüm mesajları kayıt altında tutar, inceler.

ozgr11 ozgr11 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Makina Mühendisi
  • Mesajlar 156
  • Beğeniler 3 / 10
  • Ticaret 4, (%100)
Gerçi tam bilmiyorum ama yine de yazayım. Madem büyük bir meblağ var ortada sen de domaini ihs'ye taşı. İhs'de 2. el domain satış platformu var. Orada alışveriş yapın. Bir çok kişi böyle yapıyor problemle de karşılaşmadım.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al