TechnicaL adlı üyeden alıntı

Daha öncede soru sormuştum, bir tane de sormak istedim. KEİ değeri için ingilizce içerikli sitelerde araştırma yaparken hep farklı formüller vermişler KEİ değerini hesaplayabilmek için, ben de fikir alışverişi olması açısından size sorayım dedim. Sizce KEİ değeri hangi formülle hesaplanıyor?


kei gerçek değerini hesaplayamazsınız. Page rank gibi düşünebiliriz. Aşağı yukarı tahmin edilebilir bazı kıstaslara bakarak. kei değerinin gerçek oranını bulduğumuzda zaten zengin oluruz. Bu gün google adwords üzerinden bilinçsiz kei ile yüzde 70 oranında gelir elde eder aşağı yukarı. Eğer bu veriyi bilirsek, doğru kelimelere ve sayılara reklam açarak, daha önce yanlış olan tüm kelimelerden geri çekiliriz, ki, yüzde 70 gelir kaybı demek buda. Facebook bile sırf %5-%10 daha fazla reklam geliri elde etmek için zaman tüneline geçti. Yüzde 70 gelir kaybını kimse istemez.

Şu an inan yoğun, ama yine bu konuyu hatırlatırsan bana uzun uzun açıklayacağım önemli bir konu çünkü.

Ek Olarak:

SkyWalker adlı üyeden alıntı

@AhmetYılmaz
Hocam elinize sağlık. Çoğu forumda bu işi ücret ile yapan arkadaş varken siz hiçbir maddi kazanç istemeden ve ilgilenerek bu işi yaptığınız için tüm arkadaşlar adına teşekkür ederim size. ben konunuzu yeni gördüm. foruma sık giremiyorum. Benimde bir websitem var. 8 aylık bir site ingilizce içerikli fakat istediğim gibi hit artışı sağlayamadım. Siz inceleyebilir misiniz? webadresini pm den gönderiyorum. Teşekkürler şimdiden.


Kelimeye yönelik hit mi? Yoksa her girdiğiniz içeriğin otomatik ilk sayfalarda çıkmasından gelen hit mi? Hedeflediğiniz seo çalışması ne yönde olacak? Her iki çalışmanın teknikleri farklı olacaktır.