-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Bu soru bana hangi sigarayı içiyorsunuz gibi geliyor çocukluğumdan beri, hiçbir zaman tam tatminiyet vermemiştir Antivirüs programları, sürekli evir çevir değiştir kontrol etmek gerekir. Mesela bende şu anda Avast yüklü, 1 hafta önce Norton vardı, ondan önce Kaspersky. Ama arada bir sürekli kullandığım bir bonus niteliğinde Combofix'im var, tavsiye ederim. Varsa %100 memnun olan başıma hiçbirşey gelmedi diyen, direk geçiş yapacağım.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Norton 360'ı bir yıla yakın süredir kullanıyorum. Tavsiye edeirm. Bence Kaspersky yerine ilk nortonu dene bi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
U** P**
-
-
-
Ticaret
186, (%100)
Hepsini tek tek denemiş biri olarak. Eset öneririm.
BigSEO
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Engineering
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
54, (%94)
9 yıldan beri internet kullanıyorum 6-7 sene anti-virus kullanmadım. Pek sıkıntıda yaşamadım çoğu websitesine girmeme rağmen. Eğer tavsite istiyorsanız ESET üzerine tanımam.
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Ücretsiz birşeyler arıyorsanız Avira Free Antivirüs var, ben kullanmaktayım sistemi yormayan ve işe yarayan program. Bunların yanında anti-malware ve anti-spyware yüklerseniz güvenli bir bilgisayar oluşturabilirsiniz.
"...bir daha gel, gel samsundan..."
Lei
www.leirap.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sistemini yormamak ve bilinen gelebilecek tehlikelere karşı sürekli güncel olarak sistemini koruyan bir antivirüs kullanmak istiyorsan ESET tüm ihtiyaçlarını karşılayacaktır.
Bilinçli bir kullanıcı iseniz tehlikeli içerik ve reklam bulunan sitelerden dosya indirip kurmadığınız sürece NOD32 yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Günde yaklaşık 3 güncelleme alıyor ve filtresi kesinlikle yeterli.
duhan05
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / K
-
Meslek
memur, internet girişimcisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Comodo internet Security 5 Türkçe. Olup firewall yani güvenlik duvarı, kaç yıldır en iyi sonuç veren program olarak testlerde 1 . olmakta, sürekli güncellenir. Ve bulut teknolojisini kullanır. Çok önemli olmamakla birlikte şirketin sahibi Türk dur. Aynı zamanda Comodo şuan bankalarında kullandığı güvenlik sertifikalarinin dünya genelinde o/o 30 - 35 lik kısmının lisansına sahiptir. Ve tamamen belestir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
kaspersky ve norton çok fazla kasar hocam nod32 onlara göre daha kullanışlıdır.