Türkiye'nin önde gelen Hacker'larından sınız.. Elbette ki girdiğiniz işlerde farkınız olacak..
Kimse üzerine alınmasın ama bu yöntem ile yükselmek mümkün bunu hepimiz biliyoruz ve yapabilsem aynı yöntemi uygulayarak bende sitemi yükseltirdim emin olun ki..
Elimden geliyorsa yapabiliyorsam neden yapmayayım ki?
Sizi bu forumlarda görebilmekte güzel..
Arkadaş foruma geldikten sonra yorumlarınızda değişiklik sezdim sadece ben mi farketim bilmiyorum :)
Kimse üzerine alınmasın ama bu yöntem ile yükselmek mümkün bunu hepimiz biliyoruz ve yapabilsem aynı yöntemi uygulayarak bende sitemi yükseltirdim emin olun ki..
Elimden geliyorsa yapabiliyorsam neden yapmayayım ki?
Sizi bu forumlarda görebilmekte güzel..
Arkadaş foruma geldikten sonra yorumlarınızda değişiklik sezdim sadece ben mi farketim bilmiyorum :)
Ben şaşkınlık yaşadım açıkçası.sadece siteyi araştırdım.bahsettiğim siteyi buldum...her yorum linkte hacklinktir.bunu herkes yapıyor.backlink satanlar bile...işin doğrusu bu.
u dönüşü yapacak konuda bir ifadem olmadı.adam açıkladı konuyu mantıklı geldi ifadelerimi belirttim.Aksini diyecek laflar yada filancayı yerden yere vuran bir cümle kurmadım...bize ne.bükemediğin eli öpeceksin ki ben el bükme derdinde olmadım.hak verdim.