lostyazilim
tr.link

Konudaki Siteye Bir Bakarmısınız? Google Neyin Kafasını Yaşıyor?

54 Mesajlar 7.493 Okunma
lstbozum
tr.link

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)

iskorpitx adlı üyeden alıntı

http://www.siyamiozkan.com.tr şahsıma ait bir sitedir.
sitenin açılış tarihi : 8 Haziran 2007 6. yaşına girdi.
googlede gezerken başka forumlarda da aynı türde eleştiriler gördüm. Bu sitenin prsi nasıl pr8 olur.
şahsıma ait 14 adet pr8 site var. 4 adet te pr7 bir adet pr4 toplam 19 site mevcut.

içerik girme sıkıntım olmasa 1000 tane domain getirin 1000 tanesinide pr7 yapayım.
Benim bir huyum varadır. Hangi şeye elimi atarsam atayım o konuda başarılı olmak için elimden gelen herşeyi yaparım. Bir şekildede başarırım!!
Önceden pr5 pr6 siteler parmakla gösterilirdi.

Efendim hacklink le gelmiş bu site.
Şimdi size http://siyamiozkan.com.tr/forum daki spam backlinkleri print screen yapsam tamamı yabancı uyruklu spam botlar tarafından açılmış konuları sabahtan başlayın akşama kadar silmekte zorlanırsınız.
Elin gavuru bu işleri yaparken yorum yapmıyorsunuzda. iskorpitx yapınca neden zorunuza gidiyor arkadaşlar.
Hangi adla olursa olsun kişilerin rızası alınmadan yapılan her türlü link çalışmasının adı hacklinktir. Bu bütün dünyada bir sektör haline gelmiştir. Parayla alınıp satılan linklerle birinci sıraya gelen sitenin ayrıcalığı nedir?

ben tam olarak konuya muhatap değilim..dolaylı gördüm bu konuyu..hacklink bilmem link oarası kişiye kalmış.adam nette dolaşıyor gidiyor filanca siteye yorum yazıyor link bırakıyor.buda hacklinktir. hack miş yok yorum linkmiş.hikaye...
bende araştırdım kim diye.mavi1 çıktı.

bana kalırsa birşeyleri başarabiliyorsak aferini hakedene aferin demek lazım...Vicdan, Kul ile Allah arasındadır.gerisi bize düşmez.Bişe düşen başarıya şaşmaktır...

https://pirilancer.com/freelancer-ara
wmaraci
reklam

Guneyy Guneyy se'öcü değilim.. Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 58 / 199
  • Ticaret 86, (%100)
Adam yapmış, kim istemez pr 8 olmayı, herkes pr arttırma derdinde, helal olsun demek lazım.

EsiN EsiN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / K
  • Meslek Öğrenci (:
  • Konum Uşak
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 43
  • Beğeniler 60 / 16
  • Ticaret 0, (%0)

iskorpitx adlı üyeden alıntı

http://www.siyamiozkan.com.tr şahsıma ait bir sitedir.
sitenin açılış tarihi : 8 Haziran 2007 6. yaşına girdi.
googlede gezerken başka forumlarda da aynı türde eleştiriler gördüm. Bu sitenin prsi nasıl pr8 olur.
şahsıma ait 14 adet pr8 site var. 4 adet te pr7 bir adet pr4 toplam 19 site mevcut.

içerik girme sıkıntım olmasa 1000 tane domain getirin 1000 tanesinide pr7 yapayım.
Benim bir huyum varadır. Hangi şeye elimi atarsam atayım o konuda başarılı olmak için elimden gelen herşeyi yaparım. Bir şekildede başarırım!!
Önceden pr5 pr6 siteler parmakla gösterilirdi.

Efendim hacklink le gelmiş bu site.
Şimdi size http://siyamiozkan.com.tr/forum daki spam backlinkleri print screen yapsam tamamı yabancı uyruklu spam botlar tarafından açılmış konuları sabahtan başlayın akşama kadar silmekte zorlanırsınız.
Elin gavuru bu işleri yaparken yorum yapmıyorsunuzda. iskorpitx yapınca neden zorunuza gidiyor arkadaşlar.
Hangi adla olursa olsun kişilerin rızası alınmadan yapılan her türlü link çalışmasının adı hacklinktir. Bu bütün dünyada bir sektör haline gelmiştir. Parayla alınıp satılan linklerle birinci sıraya gelen sitenin ayrıcalığı nedir?

Türkiye'nin önde gelen Hacker'larından sınız.. Elbette ki girdiğiniz işlerde farkınız olacak..
Kimse üzerine alınmasın ama bu yöntem ile yükselmek mümkün bunu hepimiz biliyoruz ve yapabilsem aynı yöntemi uygulayarak bende sitemi yükseltirdim emin olun ki..
Elimden geliyorsa yapabiliyorsam neden yapmayayım ki?

Sizi bu forumlarda görebilmekte güzel..

cambazoglu adlı üyeden alıntı

ben tam olarak konuya muhatap değilim..dolaylı gördüm bu konuyu..hacklink bilmem link oarası kişiye kalmış.adam nette dolaşıyor gidiyor filanca siteye yorum yazıyor link bırakıyor.buda hacklinktir. hack miş yok yorum linkmiş.hikaye...
bende araştırdım kim diye.mavi1 çıktı.

bana kalırsa birşeyleri başarabiliyorsak aferini hakedene aferin demek lazım...Vicdan, Kul ile Allah arasındadır.gerisi bize düşmez.Bişe düşen başarıya şaşmaktır...

Arkadaş foruma geldikten sonra yorumlarınızda değişiklik sezdim sadece ben mi farketim bilmiyorum :)
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

TahsinCetinkaya TahsinCetinkaya WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğretmenlik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Ç**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 251 / 257
  • Ticaret 1, (%100)

EsiN adlı üyeden alıntı

Türkiye'nin önde gelen Hacker'larından sınız.. Elbette ki girdiğiniz işlerde farkınız olacak..
Kimse üzerine alınmasın ama bu yöntem ile yükselmek mümkün bunu hepimiz biliyoruz ve yapabilsem aynı yöntemi uygulayarak bende sitemi yükseltirdim emin olun ki..
Elimden geliyorsa yapabiliyorsam neden yapmayayım ki?

Sizi bu forumlarda görebilmekte güzel..

Arkadaş foruma geldikten sonra yorumlarınızda değişiklik sezdim sadece ben mi farketim bilmiyorum :)

Ben şaşkınlık yaşadım açıkçası.sadece siteyi araştırdım.bahsettiğim siteyi buldum...her yorum linkte hacklinktir.bunu herkes yapıyor.backlink satanlar bile...işin doğrusu bu.

u dönüşü yapacak konuda bir ifadem olmadı.adam açıkladı konuyu mantıklı geldi ifadelerimi belirttim.Aksini diyecek laflar yada filancayı yerden yere vuran bir cümle kurmadım...bize ne.bükemediğin eli öpeceksin ki ben el bükme derdinde olmadım.hak verdim.

https://pirilancer.com/freelancer-ara
wmaraci
wmaraci

olesore olesore "Saban Kılıçtan Üstündür" Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Bilim İnsanı
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad L** K**
  • Mesajlar 1299
  • Beğeniler 228 / 293
  • Ticaret 12, (%100)
Hergün sitemden spam silmekten bıktım. Forumda 1500 yakın üye yarısı spam... iskorpitx haklı, para ile alınan linkten nesi farklı, seo kosunda okumadığım makale kalmadı. Warez seo kitaplarını bile ingilizce indirip okudum. Herkeste aynı cümleler, özgün yazı, aman hacklinke dikkat edin, aman backlink sayınız şu sayıyı aşmasın v.s... yapabilen varsa kasabildiği kadar kassın.. iskorpitx başarılar dilerim...
EsiN

kişi bu mesajı beğendi.

https://populertarim.com

iskorpitx iskorpitx Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 63 / E
  • Meslek Mali müşavir
  • Mesajlar 35
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Yüksek pagerank almanın tek yolu var arkadaşlar;
Sitenizi olabildiğince yüksek pageranklı yerlere eklemek, bunun yolu budur.
Burada dikkat edilmesi gereken konu şu. Almış olduğunuz bu yüksek pagerankı muhafaza edebilmek. Linkleriniz silinirse, takip eden güncellemelerde yüksek ranklı linkleriniz yoksa pr değeriniz düşüşe geçebilir. Yüksek pagerankın sıralamaya etkiside belirli bir yere kadar. Siteyi güncel tutmuyorsanız ne yaparsanız yapın pr9 bile olsanız birinci sırada olamazsınız.
Bunun örnekleri oldukça fazladır.
Siyamiozkan.com.tr nin ana sayfa ve alt sayfalarına eklenen linkleri ben eklemiyorum.
Uluslararası link sitelerinden birine üye oldum ordan verdikleri kodu sayfalara ekledim.
Link havuzundan kim beğeniyorsa ekliyor. Pr8 için bana ödenen ücret link başına 75$ kendileri 150$ satıyorlar. Ay sonunda paypal hesabıma geçiyor. Tabiki ingilizce içerikli siteleriniz olursa link satışınız daha fazla olacaktır.
Kim olduklarını öğrendiğim malum forumlardan birinde toplu şikayet sonucunda pr8 sitenin pr4 e düşme nedenide odur.
En fazla üç ay engellerler. Hırslandırırlar 1 site 10 site olarak artarak devam eder.
Herkese teşekkürler.
TahsinCetinkaya CengizEr

kişi bu mesajı beğendi.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
2.330 baclinki var onun olmasında benimmi 8 olsun :D hem adam hekırmış normal yani..

Optimus Optimus Optimus Kullanıcı
  • Üyelik 26.07.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Bilişim / İnternet
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 380
  • Beğeniler 55 / 103
  • Ticaret 13, (%100)
Google a hacklink yazin ilk sayfadaki elemanlari msn e ekleyin bakin bakalim 10 dk da size nasil sitelerden link sagliyorlar. Gecenlerde can sıkıntısı biraz arastirmistim eleman pr 9 binlerce indexi olan bi edu siteden linki 30 tl ye satiyordu bana nerdeyse ama yemedi ne yaln soyliyim.
Kisacasi adam oylu bir yere link koyuyormuski kimse anlamiyormus bu tip birisi kisa bir ugras sonucu pr 10 a bilw cikartir bir domaini

sosyofikir sosyofikir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mimar - Blogger
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 92 / 58
  • Ticaret 8, (%100)
google bunu anlamıyor mu yahu ?

Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog

lhteam lhteam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Webmaster
  • Mesajlar 129
  • Beğeniler 8 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
Aldığı backlinklerin neredeyse hepsi wordpress,joomla vb açık kaynak sistemler.
Bu sistemlerin açığını iyi tespit etmiş,basmış backlinkleri .
Hackerliğinde suyu çıktı :D . Ahh nerde o eski FBI sitelerini çökerten hackerlar.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al