Konu girişini biraz enteresan yaptım. Fakat sitemi tam bitirdim diyeceğim ama iki eksiğim mevcut
1. Tam teşekküllü çalışan bir site içi linkleme eklentisi, ancak seo linker ekledim siteyi kaydırdı. Smart Link ve Autolink ekledim onlardada eklenen linkleri bana liste halinde göstermiyor eklediğim baktığımda tabloya yansımıyor. Bana kendiliğinden her kelimeye auto link atan değilde kendi istediğim kelimeye kendi istediğim adet kadar link veren sağlam bir eklenti lazım.
2. Rating uygulaması gibi birşey. Ya bu Anket ile oluyor yada rating ile. Misal 8 adet A , B , C . D ..... G firması var bunları oylama ile 5 yıldız lı şekilde en fazla oylanana göre bir tablo da sidebarda yayınlamak. Gp Star rating yükledim ama bayabi geniş eklenti siteyi yorabilir çözmeside zor. Bu tarz kullanmış olduğunuz bir eklenti tavsiye edebilirmisiniz. Ancak kullanıp test ettiğniiz isim olarak arattım belki 10 tane kurdum kaldırdım ama çoğunu çözemedim. İsim aratıp vermek yerine kullanıp bildiğiniz bir eklenti olsun.
Bana bu iki eklentiler hakkında bilgi verirmisiniz. Eksiklik çok kötü birşey valla.