erdinc18209 adlı üyeden alıntı

Hocam benim imzamdaki sitem için bir kez pin gönderdiler sözde kağıtta pin yok şimdide tekrar istedim reklam ların yei şimdi boş gözüküyor ne yapmam lazım bu konuyu bi an önce çözmem lazım

dediklerimi yaparsan anında pin alırsın.öncelikle adsense hesabını aç.ordan hesaplarına gir
hesap ayarlarına tıkla ve aşağıdaki gibi ekran görüntüsünü al( ben kendi bilgilerimi gizledim..sen ekranda oynama yapmadan tam bu şekil ekran görüntüsü al) ve buraya tıkla daha sonra ekran bilgileri doldur ekran görüntüsünü seç ve gönder..bu kadar az sonra mail gelecek kabul edildi diye...sonra teşekkürü çok görme :)

Ek Olarak:

ErenKeskin adlı üyeden alıntı

Benim hesabımda da bu yazıyor ama nedenini bilmiyorum. Sizce nedendir?

Hesap Durduruldu
AdSense hesabınız bu giriş için şu anda devre dışı bırakılmıştır. AdSense hesabınızın durumu ile ilgili göndermiş olabileceğimiz iletiler için e-posta kutunuzuı kontrol etmenizi öneririz. Bazen iletilerimiz e-posta filtrelerine takılabilir. Bu nedenle e-posta hesaplarınızın Bulk/Spam klasörlerini de iletilerimiz için kontrol ettiğinizden emin olun.

Hesabınız geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldıysa, daha fazla bilgi edinmek üzere, Devre Dışı Bırakılan Hesaplar için SSS'mizi ziyaret edin.

AdSense anasayfa'ya dön.

size gelen maillere bakın sorunu anla..