lostyazilim

yeni bir fikrim var bu fikri güçlendirmek istiyorum

17 Mesajlar 2.411 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

MuratDinc MuratDinc Miyavliyo - WiseKitten Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)
Uzun bir süre bir şeyler öğrenmek için çeşitli siteler yaptım bundan sonrada ciddi bir portal sitesi oluşturmak istiyorum... editörlük yapabilecek dostlarım var beklemedeler ve Seo uzmanı bir arkadaşımda desteğini esirgemeyecek ancak söyle bir sorun var ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bunun kararını ben vereceğim bu nedenle fikirlerinize ihtiyacım var... ben düşünüyorum tamindir gibi bir site farklı kategorilere hitap eden farklı tasarımları olan birbirine bağımsız birkaç ana konudan oluşan bir site yaratmak... fotograf üzerine başlayarak zamanla gelişmeye açık olsun sonra program kısmı video kısmı..vs eklensin istiyorum bu fikrim olumlumu sizce ?

Bu proje için marka olacak bir alan adı arıyorum aklınızda bir alan adı ismi varsa [BURADAKİ] konuya bakın...

👉 Türkiye'nin En Minnoş Kedi Bloğu Miyaliyo! 😻
wmaraci
reklam

KTB KTB xxxx Kullanıcı
  • Üyelik 25.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad Ö** K**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 133 / 331
  • Ticaret 249, (%100)
Bir projeyi başarılı kılan nasıl başladığından çok nasıl devam ettiğidir. Seninle bu işe gönüllü, karşılıksız girecek arkadaşlar gerek ve ak çıkarsa bahtımıza mantığıyla girmeleri gerek bence. Sonuçta devamlılığı olmayan işler yalan olur. Bana göre devamlılığı olan her işte sağlam bir ekip ile olumlu sonuç alırsınız. Sektör farketmez. Önemli olan iş gücünüzü tespit etmek ve buna göre bir alan belirlemektir.

Ghost Ghost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ö** D**
  • Mesajlar 1683
  • Beğeniler 751 / 310
  • Ticaret 24, (%100)
hocam tamindir, shiftdelete, donanimhaber gibi portal kurmak pek akıl kârı değil. çünki iyi bir ekonomik durum ve büyük emek gerekiyor.
Bence konunuzu ne kadar sınırlandırırsanız o kadar çok çabuk büyüyebilirsiniz.

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

omerknet adlı üyeden alıntı

Bir projeyi başarılı kılan nasıl başladığından çok nasıl devam ettiğidir. Seninle bu işe gönüllü, karşılıksız girecek arkadaşlar gerek ve ak çıkarsa bahtımıza mantığıyla girmeleri gerek bence. Sonuçta devamlılığı olmayan işler yalan olur. Bana göre devamlılığı olan her işte sağlam bir ekip ile olumlu sonuç alırsınız. Sektör farketmez. Önemli olan iş gücünüzü tespit etmek ve buna göre bir alan belirlemektir.

şu an bu proje den başka ilgilenecek hiç bir sebebim yok buda benim uzun sure üzerinde çalışmama sebep olacak bu nedenle devamlılığı kesin yardımcı olacak arkadaşlar konusuna gelincede seo Uzmanından Bahsettim o olmasa bile bende seo dan gayet başarılı sonuçlar çıkarabilirim editörlük ise zamanla bulunacak bir şey o nedenle sıkıntım yok eğer ben bunların olmayacağını yada zor olur deseydim ilgilenmezdim... eksik olan şey bir marka ismi yaratmak site adresi için ve nereden başlayıp ne yapacağım ne olacağı yani yol haritası

wmaraci
wmaraci

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)
Güzel tasarımı ve fonksiyonlarıyla ihtiyaç karşılayıcı, sağlam domainli, ilgili yöneticili bir site olursa; tutulan, kalıcı bir site olmasında sakınca yoktur diyorum :)

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

Ghost adlı üyeden alıntı

hocam tamindir, shiftdelete, donanimhaber gibi portal kurmak pek akıl kârı değil. çünki iyi bir ekonomik durum ve büyük emek gerekiyor.
Bence konunuzu ne kadar sınırlandırırsanız o kadar çok çabuk büyüyebilirsiniz.

birden bire değil uzun vadede düşünüyorum önce fotograf sitesi sonra haberler eklenecek sonra video sonra sonra gelişecek direk mümkün değil önce birini tuturacağım sonra geliştiricem

Ek Olarak:

deeprock2 adlı üyeden alıntı

Güzel tasarımı ve fonksiyonlarıyla ihtiyaç karşılayıcı, sağlam domainli, ilgili yöneticili bir site olursa; tutulan, kalıcı bir site olmasında sakınca yoktur diyorum :)

ben buna inanıyorum bu yüzden yapmak isityorum...

Sskgunlugu Sskgunlugu Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ......
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 513
  • Beğeniler 61 / 83
  • Ticaret 10, (%90)

SkyGhostAir adlı üyeden alıntı

birden bire değil uzun vadede düşünüyorum önce fotograf sitesi sonra haberler eklenecek sonra video sonra sonra gelişecek direk mümkün değil önce birini tuturacağım sonra geliştiricem

Ek Olarak:

ben buna inanıyorum bu yüzden yapmak isityorum...

Dostum senin bu azimle ve yüreklilikle iyi bir site ortaya çıkarağına eminim. Umarım istediğini alırsın.
Aynen katılıyorum. Bnim görüşüm kendine 5 konu belirle ve bunların üzerinde uzmanlaştır siteyi, yazılar videolar, editörler ve portalların karma bir yapısı olduğu için ve daha fazla kişiye hitap etmesi açısından dallanıp budaklanıyor ama belli bir çekirdekten başlayıp ilerletirsen daha çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. Wmaracında her daldan insan var, onlara ulaşmakda sana kalmış

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

Dostum senin bu azimle ve yüreklilikle iyi bir site ortaya çıkarağına eminim. Umarım istediğini alırsın.
Aynen katılıyorum. Bnim görüşüm kendine 5 konu belirle ve bunların üzerinde uzmanlaştır siteyi, yazılar videolar, editörler ve portalların karma bir yapısı olduğu için ve daha fazla kişiye hitap etmesi açısından dallanıp budaklanıyor ama belli bir çekirdekten başlayıp ilerletirsen daha çok ilgi çekeceğini düşünüyorum. Wmaracında her daldan insan var, onlara ulaşmakda sana kalmış

önce bahsettiğim gibi bir giriş yapayım sonra siteyi oturtayım editör alınacak diye haber salayım bir seviyeyi yakaladıktan sonra yazdıkça buyurum büyüdükçe de yazarım... karşılığını alırım buna inanıyorum...

sametweb sametweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek software developer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 52 / 196
  • Ticaret 1, (%100)
Maalesef bu şekilde hiçbirşey yapamazsınız, yerinizde sayarsınız.

React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

sametweb adlı üyeden alıntı

Maalesef bu şekilde hiçbirşey yapamazsınız, yerinizde sayarsınız.

nasıl yapacağımı söyleyin o halde... bu yüzden açtım konuyu ?

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al