lostyazilim
tr.link

yeni bir fikrim var bu fikri güçlendirmek istiyorum

17 Mesajlar 2.473 Okunma
lstbozum
tr.link

sametweb sametweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek software developer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 52 / 196
  • Ticaret 1, (%100)
Nasıl yapacağını söylemem için önce ne yapacağını söylemelisin. Konuda demişsin ki; "ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bunun kararını ben vereceğim" önce sen kararını ver, ondan sonra burada projeni tartışabiliriz. (Orjinal bir projesi olan bir kişinin bunu paylaşacağını sanmıyorum) Sizin elinizde şu anda hiçbirşey yok. Ne bir proje var, ne internet alemine yapmayı düşündüğünüz bir katkı, ne de marka değeri olan bir isim. Bunlardan birisi bile elinizde olsaydı, gelip burada fikir danışmazdınız.

Fotoğraf video vs. anlatmışsınız, o dedikleriniz sadece internette var olan şeylerin 2. 3. 4. baskısını yapmaya yarar, katma değer üretemezsiniz.

Eleştirilerimi çok sert, ağır gibi algılayabilirsiniz ama, maalesef durum bu hocam.
MuratDinc

kişi bu mesajı beğendi.

React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
wmaraci
reklam

MuratDinc MuratDinc Miyavliyo - WiseKitten Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

sametweb adlı üyeden alıntı

Nasıl yapacağını söylemem için önce ne yapacağını söylemelisin. Konuda demişsin ki; "ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bunun kararını ben vereceğim" önce sen kararını ver, ondan sonra burada projeni tartışabiliriz. (Orjinal bir projesi olan bir kişinin bunu paylaşacağını sanmıyorum) Sizin elinizde şu anda hiçbirşey yok. Ne bir proje var, ne internet alemine yapmayı düşündüğünüz bir katkı, ne de marka değeri olan bir isim. Bunlardan birisi bile elinizde olsaydı, gelip burada fikir danışmazdınız.

Fotoğraf video vs. anlatmışsınız, o dedikleriniz sadece internette var olan şeylerin 2. 3. 4. baskısını yapmaya yarar, katma değer üretemezsiniz.

Eleştirilerimi çok sert, ağır gibi algılayabilirsiniz ama, maalesef durum bu hocam.

bir proje oluşturmak için neye ihtiyaç olduğunu test etmek lazım fikir lamak tartışmak eleştirmek eleştirilmek bu yüzden buradayım her konuşma ve her mesaj bir şeyler değiştiriyor her seferinde daha net bi fikir oluşuyor ben buraya yazmadan da bir site kurabilirdim ama yazarsam neler olucanı görürüm ona göre yol alırım elimde bir şey yok derken yeni site kuran herkezin elinde bir şey olmaz zaten belkide var hiç belli olmaz o profesyonel fotoğrafçılıkla ilgileniyorum elimde çok fotoğraf var hiç bir yerde olmayan kendi adıma yada çevremdeki kişilerde onlara vesile olabilirim be bene gerçek hit kazandırır... ve işinde en iyi olan site diğer sitelerin önüne geçer buna da rekabet deniyor ve ben buna da hazırım... eleştirim çok olumlu bana göre...

👉 Türkiye'nin En Minnoş Kedi Bloğu Miyaliyo! 😻

sametweb sametweb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek software developer
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** M**
  • Mesajlar 615
  • Beğeniler 52 / 196
  • Ticaret 1, (%100)
Bak elindeki fotoğrafları kendin çekmişsin, işte orjinal birşeyler çıktı ortaya :)

Fotoğrafçılıkla ilgilenenler genelde deviantart,instagram gibi platformlarda çektiklerini sergilerler diye biliyorum. Sen çektiğin fotoğrafları kişisel portföyüne koyacaksan, yapacağın proje buna uymaz kanaatindeyim. Ama doğa, manzara, enteresan fotoğraflar felan çektiysen bunlar herkese hitap eder ve bir fotoğraf sitesi açmana yeterli gelir. Tabi bunun için 8-10 kategoride toplamda 400-500 kadar fotoğrafın olmalı diye düşünüyorum. Bunları teker teker isimlendirerek, başlıklandırarak ve çeşitli açıklamalarla, belirli bir süre zarfına yayarak sitene eklersen faydasını görürsün.

Fotoğraf hakkında görüşlerim bunlar.

Video felan demiştin. Eğer videoların da sana aitse bunları aynı platformda paylaşabilirsin. Ama internet aleminde gezen videolardan bahsediyorsan hiç bulaştırma derim güzelim fotoğraflara videolarını.

React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

sametweb adlı üyeden alıntı

Bak elindeki fotoğrafları kendin çekmişsin, işte orjinal birşeyler çıktı ortaya :)

Fotoğrafçılıkla ilgilenenler genelde deviantart,instagram gibi platformlarda çektiklerini sergilerler diye biliyorum. Sen çektiğin fotoğrafları kişisel portföyüne koyacaksan, yapacağın proje buna uymaz kanaatindeyim. Ama doğa, manzara, enteresan fotoğraflar felan çektiysen bunlar herkese hitap eder ve bir fotoğraf sitesi açmana yeterli gelir. Tabi bunun için 8-10 kategoride toplamda 400-500 kadar fotoğrafın olmalı diye düşünüyorum. Bunları teker teker isimlendirerek, başlıklandırarak ve çeşitli açıklamalarla, belirli bir süre zarfına yayarak sitene eklersen faydasını görürsün.

Fotoğraf hakkında görüşlerim bunlar.

Video felan demiştin. Eğer videoların da sana aitse bunları aynı platformda paylaşabilirsin. Ama internet aleminde gezen videolardan bahsediyorsan hiç bulaştırma derim güzelim fotoğraflara videolarını.

hocam kopyalamak bir kere bana çok ters bir durum eğer bir site yapmayı düşünüyorsam kendi özgün içerik olsun derim mesela kendime ait yayınlanmamış 1-2 video var Sahphire HD7850 Ekran kartı detaylı incelemesi Samsung i8150 galaxy w incelemesi ve Asrock Z77 Extreme4 ana kart incelemesi mevcut bunlar şu an çok arananlar arasında ben böyle bir sitem olduğunda ben video olarak çok ürün incelemesi yaparım ki bu durum sitemin formatına uyum sağlar bak ortaya bir şeyler daha çıktı yani hocam kısacası ben çok ciddiyim ve elimde bazı işe yarar şeyler var bu işi başaracağıma inanıyorum...

aynı zamanda özgün bir tasarım ile teme yapacağım vaktim olmazsa da yaptırmayı düşünüyorum

wmaraci
wmaraci

Paradoks Paradoks WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 9
  • Beğeniler 6 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
Domain olarak, " Buyurindir.com " var meselâ, satılık...
Çok güzel şeyler yapılabilir.
ŞURADA.

.

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam, Gördüğüm kadarıyla azimlisin ve isteklisin. Bence büyük oyna ve büyük kazan. Hedeflenen yere çok yakın sayılırsın çünkü inanmak başarmanın yarısıdır. Maddi olanağında varsa bir adım daha yaklaşmış sayılırsın. Bilgi + Azim + Para = İSTENİLEN HEDEF.

• Üyelik 01.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Girişimci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1583
  • Beğeniler 207 / 257
  • Ticaret 5, (%100)

wpuzman adlı üyeden alıntı

Hocam, Gördüğüm kadarıyla azimlisin ve isteklisin. Bence büyük oyna ve büyük kazan. Hedeflenen yere çok yakın sayılırsın çünkü inanmak başarmanın yarısıdır. Maddi olanağında varsa bir adım daha yaklaşmış sayılırsın. Bilgi + Azim + Para = İSTENİLEN HEDEF.

bilgi azim ve daha fazlası varda para yok o para kazanmak içinde site kurmak istemiyorum tek amacım kendi hedefimi yok etmek tabi masraflar için bir miktar kazanmakta amacım...
wpuzmann

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al