-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Nasıl yapacağını söylemem için önce ne yapacağını söylemelisin. Konuda demişsin ki; "ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım bunun kararını ben vereceğim" önce sen kararını ver, ondan sonra burada projeni tartışabiliriz. (Orjinal bir projesi olan bir kişinin bunu paylaşacağını sanmıyorum) Sizin elinizde şu anda hiçbirşey yok. Ne bir proje var, ne internet alemine yapmayı düşündüğünüz bir katkı, ne de marka değeri olan bir isim. Bunlardan birisi bile elinizde olsaydı, gelip burada fikir danışmazdınız.
Fotoğraf video vs. anlatmışsınız, o dedikleriniz sadece internette var olan şeylerin 2. 3. 4. baskısını yapmaya yarar, katma değer üretemezsiniz.
Eleştirilerimi çok sert, ağır gibi algılayabilirsiniz ama, maalesef durum bu hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
software developer
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bak elindeki fotoğrafları kendin çekmişsin, işte orjinal birşeyler çıktı ortaya :)
Fotoğrafçılıkla ilgilenenler genelde deviantart,instagram gibi platformlarda çektiklerini sergilerler diye biliyorum. Sen çektiğin fotoğrafları kişisel portföyüne koyacaksan, yapacağın proje buna uymaz kanaatindeyim. Ama doğa, manzara, enteresan fotoğraflar felan çektiysen bunlar herkese hitap eder ve bir fotoğraf sitesi açmana yeterli gelir. Tabi bunun için 8-10 kategoride toplamda 400-500 kadar fotoğrafın olmalı diye düşünüyorum. Bunları teker teker isimlendirerek, başlıklandırarak ve çeşitli açıklamalarla, belirli bir süre zarfına yayarak sitene eklersen faydasını görürsün.
Fotoğraf hakkında görüşlerim bunlar.
Video felan demiştin. Eğer videoların da sana aitse bunları aynı platformda paylaşabilirsin. Ama internet aleminde gezen videolardan bahsediyorsan hiç bulaştırma derim güzelim fotoğraflara videolarını.
React Dersleri YouTube Kanalı
https://www.youtube.com/c/reactdersleri
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam, Gördüğüm kadarıyla azimlisin ve isteklisin. Bence büyük oyna ve büyük kazan. Hedeflenen yere çok yakın sayılırsın çünkü inanmak başarmanın yarısıdır. Maddi olanağında varsa bir adım daha yaklaşmış sayılırsın. Bilgi + Azim + Para = İSTENİLEN HEDEF.