cambazoglu adlı üyeden alıntı

kardeşim.başta dedinki öğretmenliği bırakmakta iyilik etmişsin diye..burda aşağılama var...Bırakmakla iyi yada kötü etmeyi ben bilirim.Uzatmaya gerek yok...sidik yarıştıran sensin...İnsanları aşağılamayı geçinde.Burası forum..benim yazdıklarım beni bağlar..
Ayrıca, yazdığım domainler anlamlı anlamsız komik yada saçma..buna başkaları değil de konuyu açan yorumunu katsın.

Niyetiniz iyi olabilir eğlenmek veya gülmekte olabilir ama konu amacı dışına çıkmış gibi geldi bana arkadaşta uyarmış.

Bir önceki konuyuda okudum yapmak istediğiniz site gerçekten gerçekleştirilmesi zor bir şey keşke düşündüğünüz gibi olsa ve hayata geçirebilseniz ama olabileceğini sanmıyorum şöyle düşünün Facebook yapılmış ve siz tekrar onu geçebilecek bir sosyal ağ yapabilirim diyorsunuz bu pek çok kez denendi başarılı olunamadı. Portal kolay bir iş değildir mynet 'in kuruluşunu okuyun daha Türkiye'de Portal yokken kurucusu ne kadar para harcamış ve alan adını almış olay girişimcilikte doğru zamanda doğru siteyi açabilmekte. Bence farklı bi konuda site açın daha başarılı olursunuz.