Ssk Günlüğü adlı üyeden alıntı

Arkadaşım açıkçası bir karadenizli olarak hiç beğenmedim.
Domain itici geldi bana açıkçası.

Belli bir kesime seslenmek, siteyi baltalamak değil mi?

OyunOynayruk.Com[/B] oyun sitesi ismi sizce nasıl = Sitenin teması, dizaynı falan güzel ama fazlasıylla flash oyun sitesi var bu tarzda.
2-Sloganını Ne Yapmam Gerekli? = hımmm
3-Tutar mı? = Zaman
4-Bu alan adının Tutması için ne gibi çalışmalar yapmam lazım? =
Bence karadenizli özelliklerini ortaya çıkarmanıza gerek yok sitenin. Siteye giren yaş grubu belli. Biraz daha onları çekecek bir maskot olabilir


Google'da arattırdım.bayağı oynayruk diye yazan olmuş.sonra geçenlerde tv'de karadenizli bir kadın oynaruk diye konuşunca hemen aldım...kulağa hoş geliyor,oyun oyna kelimesi var.eleştirilerini dikkate alacağım ama domain hariç :)

Ek Olarak:

sametweb adlı üyeden alıntı

Karadenizi de geçtim, bordo mavi şapka iyiceden Trabzon'a indirgemiş logoyu. Yani adam Ordu'dan Giresun'dan girse, anti-Trabzon biri olsa direk çıkar siteden :)

Oyun Oyna kelimesinin geçmesi hasebiyle domain iş görür.
Tutması senin elinde.
Zamanlama içinse şunu söyleyebilirim; site hassas bi sektörde: 3 ay hiçbir çalışma yapma derim, link, yazı vs. hiçbirşey alma BENCE.

Naçizane tavsiyelerim bunlar. Hayırlı işler :)


çok sağol..biride senin gibi dedi.haklısın.günlük 100-150 bin tekil girişi olan bir haber sitesi var.otomatik iş yapan bir site.onunla dotluğumuz var.kendisine abi,oda kardeşim der.Özel bir kanalda departman yöneticisi.onun sitesinde yayınlatacagım..
Acaba ilk aydan binlerce tıklama da zarar görür müyüm? google takar mı bana :)