Siteyi açalı kaç gün oldu acaba?
daha yeni oldu.3 gün....şimdiden gelen ziyaretçi sayısı
Ek Olarak:
aynı sistemi kullanıyoruz..ayrıca benim stratejim farklı...bazı projelerim var...İnşallah işlerim görüşmelerim rayında giderse güzel işler çıkaracağım...sosyal medyadan iyi ziyaretçi çekiyorum ama bu oyunlara sadece facebook üzerinden gelen olur...Facebooktada 8 bin kişilik bir etkim var...İnşallah geliştirebilirsem güzel işler çıkar...
Ek Olarak:
Önemli olan o kelimeyi yazan kişi sayısının fazlalılığı değil, önemli olan o kelimenin ne kadar arandığıdır. Kimin ne kadar yazdığına bakacak olduktan sonra Google sana her daim her kelimede bir sürü sonuç çıkarır. Oyun Oynayruk kelimesindeki Oyun Oyna kısmından dolayı aldıysanda çok sağlam bir SEO yapmalısın ki site tutsun. Benim bir tane oyun sitem var, günde 2 binden fazla ziyaretçisi var. Fakat ziyaretçilerinin yüzde 90'ını domain sayesinde değilde farklı bir anahtar kelimeden alıyor. Ayrıca Google'da araştırma yaptım Oyun Oynayruk diye ayda 100 kere bile arama yapılmıyor. O yüzden işin zor.
aynı sistemi kullanan oyun gezgini adam oyun oyna kelimesinde tavan yapmış.Allah yolunu açık etsin.Benimki oyun oyna ile başlıyor hiç olmazsa...eleştirileriniz için teşekkürler...Ama oyunu kuralına göre sert oynarsan rplan projelerini gerçekleştirebilirsen herkes tutunuz.xoyunx diye başlayan domainde tutar.
İnşallah Allah yolumuzu açık eder...
Ek Olarak:
mikioyun.com'un Twitter hesapları bende....
@MikiOyunCom ve @MikiOyun
yoksa sana 2.000'lik hediye edeyim :)