-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Memur oldu
-
-
Ad Soyad
M** Z**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Kreasyon adlı üyeden alıntı
Evet :) Sürekli arada google arayanlar çıkıyor, nasıl bir zihniyettir çözemedim, yandex'ten google aratanlar hey yavrum hey :D
Bu şu durumu gösterir tarayıcılarına yükledikleri programlar ile farkında olmadan yandexi varsayılan tarayıcı olarak kurmuşlar veya başka bir şekilde varsayılan tarayıcı olarak yandexi seçmişler ama Arama motoru denince akıllarına Google geliyor veyahutta Google dışındaki tatmin etmiyor :)...
Yandex'in çok süper uygulamaları var amacım birisini övüp birisini yermek değil..
Yandex Metrica'nın üstüne site Trafik analizi servisi tanımam :).
3 kişi bu mesajı beğendi.
Kişisel web sayfam: https://mesutzeytin.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
yandex servislerine geçeli aylar oldu ve bu serviside harıka bişi : ) webmasterler için mükemmel kaynak yandex numberone
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilmiyorum :D
-
-
Ad Soyad
R** C**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
gangnam style ve face diye arayan çok var :) Güzel uygulama olmuş.
[HEMEN ÇEKİM] Ücretsiz 100 LBC coin almak şuan ki değeri 21.6$
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendislik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
haha güldüm ya :) yandex her ne kadar arama mahremiteyini ihlal etmiş olsada eğlenceli bir çalışma olmuş. İnsanlarımızın ne kadar ilginç saçma ve alakasız şeyler aradıklarını görmek için saatler izlenebilcek bir şey :) Bunu google ın yaptığını düşünsenize baya ilginç şeyler ortaya çıkardı.
Yandex acaba harcadğı reklam paralarının karşlığını alabiliyormu merak ediyorum yüz binlerce belkide milyonlarca tl lik reklam yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar fakat hala günlük 1 milyon tekil ziyaretci barajını aşamadılar 700.000 lerde gidip geliyorlar.