Kreasyon adlı üyeden alıntı

Aynen öyle hocam ayrıca şunları eklemek istiyorum;

Şahsi fikrim zamanla yandex'in istediği yerlerde olacağıdır, çünkü servislerindeki kalite ile gün geçtikte gönlümüzü almaya devam ediyor, basitinden bir örnek vereyim; babam günlük olarak haber sitelerinde dolaşan, sürekli mail kutusunu kontrol eden bir insandır, fakat yandex'i daha geçenlerde babama ben tanıtım, yani böyle böyle geçilecektir diye düşünüyorum, babama yandex'i tanıttıktan sonra Laptobunda YaBrowser'i gördüm. :)

Arama Sonuçlarını daha hassas ve doğru yapması lazım yalnız bunu yapmadığı sürece webmasterların ilgisini çekemeyecektir ayrıca adsense e rakip bir reklam platformu oluşturması lazım ciddi anlamda önlerinde uzun bir yol var herşey Tarayıcı yapıp reklam yapmakla bitmiyor malesef bugün google üzerinden günde 2 - 3 milyar arası arama yapılıyor bu devasa rakama karşı Google bana göre çok kaliteli bir hizmet sunuyor bizlere adsense olsun mail hizmeti olsun vs vs yani Yandex şu anda sadece rusya ve türkiyede ciddi anlamda çalışma yapıyor daha global düşünüyorlarmı bilmiyorum fakat işleri hiçde kolay değil başarılı olurlarsa tabiki bizim açımızdan faydalı olur sonuçda rekabetin olduğu yerde müşteriler kazanır bir kaç yıla kadar yandexin tutunup tutunamayacağı muhtemelen belli olur.Hayırlısı :)