lostyazilim
tr.link

Yandex Interests Nedir?

13 Mesajlar 3.103 Okunma
lstbozum
tr.link

AhmetOztasci AhmetOztasci WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek asfwf
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 906
  • Beğeniler 199 / 232
  • Ticaret 11, (%100)

Dogukan adlı üyeden alıntı

haha güldüm ya :) yandex her ne kadar arama mahremiteyini ihlal etmiş olsada eğlenceli bir çalışma olmuş. İnsanlarımızın ne kadar ilginç saçma ve alakasız şeyler aradıklarını görmek için saatler izlenebilcek bir şey :) Bunu google ın yaptığını düşünsenize baya ilginç şeyler ortaya çıkardı.

Yandex acaba harcadğı reklam paralarının karşlığını alabiliyormu merak ediyorum yüz binlerce belkide milyonlarca tl lik reklam yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar fakat hala günlük 1 milyon tekil ziyaretci barajını aşamadılar 700.000 lerde gidip geliyorlar.

Aynen öyle hocam ayrıca şunları eklemek istiyorum;

Şahsi fikrim zamanla yandex'in istediği yerlerde olacağıdır, çünkü servislerindeki kalite ile gün geçtikte gönlümüzü almaya devam ediyor, basitinden bir örnek vereyim; babam günlük olarak haber sitelerinde dolaşan, sürekli mail kutusunu kontrol eden bir insandır, fakat yandex'i daha geçenlerde babama ben tanıtım, yani böyle böyle geçilecektir diye düşünüyorum, babama yandex'i tanıttıktan sonra Laptobunda YaBrowser'i gördüm. :)

boş çuval dik durmaz
wmaraci
reklam

Dogukan Dogukan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendislik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 443
  • Beğeniler 6 / 121
  • Ticaret 31, (%97)

Kreasyon adlı üyeden alıntı

Aynen öyle hocam ayrıca şunları eklemek istiyorum;

Şahsi fikrim zamanla yandex'in istediği yerlerde olacağıdır, çünkü servislerindeki kalite ile gün geçtikte gönlümüzü almaya devam ediyor, basitinden bir örnek vereyim; babam günlük olarak haber sitelerinde dolaşan, sürekli mail kutusunu kontrol eden bir insandır, fakat yandex'i daha geçenlerde babama ben tanıtım, yani böyle böyle geçilecektir diye düşünüyorum, babama yandex'i tanıttıktan sonra Laptobunda YaBrowser'i gördüm. :)

Arama Sonuçlarını daha hassas ve doğru yapması lazım yalnız bunu yapmadığı sürece webmasterların ilgisini çekemeyecektir ayrıca adsense e rakip bir reklam platformu oluşturması lazım ciddi anlamda önlerinde uzun bir yol var herşey Tarayıcı yapıp reklam yapmakla bitmiyor malesef bugün google üzerinden günde 2 - 3 milyar arası arama yapılıyor bu devasa rakama karşı Google bana göre çok kaliteli bir hizmet sunuyor bizlere adsense olsun mail hizmeti olsun vs vs yani Yandex şu anda sadece rusya ve türkiyede ciddi anlamda çalışma yapıyor daha global düşünüyorlarmı bilmiyorum fakat işleri hiçde kolay değil başarılı olurlarsa tabiki bizim açımızdan faydalı olur sonuçda rekabetin olduğu yerde müşteriler kazanır bir kaç yıla kadar yandexin tutunup tutunamayacağı muhtemelen belli olur.Hayırlısı :)
AhmetOztasci

kişi bu mesajı beğendi.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Vay canına harika gerçekten dalmışım aramalara bakarken adam yandexten googleye arıyor :D
AhmetOztasci

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al