Bazı arkadaşlar mesajımı reklam olarak yada ***** destekçisi olarak algılamış sanırım. :)49 lira ile başladığım paketi bu ay itibari ile 72 lira ödeyerek kullandım. Bulunduğum şehirde henüz süperonline tam faaliyete geçmediği için, arkadaşın linkini verdiği kampayayı denemeye karar verdim.

Her ay 72 lira ödeyen biri olarak indirimi görünce haliyle 2 yıl daha katlanabilirim düşüncesi ile bu kampanyaya geçiş yaptım ki zaten Superonline geçişlerde cezayı ödüyor. Yukarıdaki mesajımda da kimseye bu kampanyaya geçin ***** ile mutlu mesut yaşayın tarzı bir yaklaşımda bulunmadım.

E benim bu firmadan başka bir seçeneğim yokken her ay 70 küsür lira ödemekten bıktığım için bu kampanyaya geçtim. Başka alternatifi olanlar özellikle fiber bağlantısı destekleyen şehirlerde oturan arkadaşların bir kez daha düşünmesinde fayda var tabii ki.

medya05 adlı üyeden alıntı

hayırdır bilader ***** böyle forumlara bu tarz ilan vermezdi artık ayaga düştü boşver millet uyandı artıkkk siz yine bişi bulup millete fazlası ile ödetirsiniz o sebebten sende bu vebal altında kalma derim