-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben altın yatırımını arsa yatırımına benzetiyorum. Her halükarda kar getiriyorlar. Faizsiz, mutlaka kazanç getiren bir yapısı var, sadece bekleme süresi uzun. Sabretmeyi bilenler için ideal bir yatırım aracı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / K
-
Meslek
Genel olarak makaleci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arsa örneği her yer için geçerli bence, şehirleşme, ve evlerin genel yapısı itibari ile, Mersin'e göre, şu anda köy gibi yerlerde villa tarzı evler yaygın, ve Mersin'in en lüks evleri olmaktalar; ancak sözünü ettiğim yerden, bundan 15 sene önce kesinlikle arsa almazdım. Sabır çok uzun vadeli olmalı.
Altına gelecek olursak, altın için al, ya da sat komutlarına ıuılmaması gerektiği kanaatindeyim; gözlemleri olan kişilerin kendileri karar vermeli, ve, her şeyin ötesinde ne kadar kar etmek istediğinizi bilmelisiniz. Örnek vermek istersem: elimde altınım var, 96 TL'den almışım, 98 olduğunda satacağım dersem eğer, 98 olduğunda satmalı; yükseliş spekülasyonlarına aldanmamalıyım. Altın almayı yeniden hedeflediğimde, 95 TL'ye düşmezse almayacağımı söylüyorsam eğer, 95.25 iken almamalıyım. Ama şunu da belirtmek isterim: Siz benim gittiğim yolda gitmeyin, serde inatçılık çok fazla; her zaman kazandırmaz :)
Link
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
46, (%100)
Bu ara altın alınır trendler yükselme gösteriyor.
Deneme
mrkorkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Altın tavan yaptı, hala da yükselecek gördüğüm kadarıyla .. Bugün baktığımda son 2 ayın en yüksek seviyelerinde. Anlamadığım endex neye göre hareket içerisinde? Ama şöyle bir gerçek varki
Hindistanda Eylül - Ekim düğün sezonu başlayacak ve Altın çok hızlı yükselecek .
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Bilişim Teknolojisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar yaklaşık olarak 2 yıldır altın piyasası ile ilgilenirim.
2 yıl öncesindeki edindiğim bilgi şöyleydi;
Altın ocak ayından başlar temmuz-ağustosa kadar yükselir. Bu şuna benziyor herkes yatırım yapıyor düğün için.
Ve farkındaysanızda ağustos-eylülden sonra düşüşe geçer(Düğünü yapanlar bozdurur.)
Bir diğer husus ise savaş durumuna bağlıdır.
Savaş durumlarında kağıt paralar değersizdir. Bu sebepten savaş ihtimallerinde ülkeler hazineye altın biriktirir. Buda satın almadan dolayı çok rağbet görünce yükselir.
afganistan, ırak, gürcistan savaş verilerine ve suriye savaş ihtimalleri zamanlarına bakarsanız. Bu hep böyledir.
Altın nezaman alınır derseniz benim yaptığım şudur.
Ekim-Kasımda alırım. diğer seneye temmuzda bozdururum (gr. 4-5 TL fark ediyor)
Eğer al sat yapacagım dersenizde güvenli siteler var. altını haftalık takip edin.
p.tesi salı çarşamba yükselir. perşembe cuma düşer (Düğüne endeksli dedim ama bunu bende anlamadım. Hep böyle oluyor.)
Asla yanlış bilgi değildir ama altın yükselirken altın alıp yatırım yapacağım demeyin mutlaka geri düşer kısa vadede kar edebilirsiniz ama 1 yıl sonrasına yatırım yapim derseniz bence zarar.
Jevel
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-